Kiszámolta a Momentum Orbán rezsijét

  • narancs.hu
  • 2022. november 9.

Belpol

Ha már Bedő Dávid nem kapott választ egy héttel ezelőtti kérdésére.

Egy hete kérdezte meg Bedő Dávid, a Momentum országgyűlési képviselője Orbán Viktor miniszterelnöktől, mennyi rezsit fizet. A kormányfő azt felelte, majd megkérdezi a feleségét, és aztán megírja. 

Bedő most videóban emlékeztette a kormányfőt arra, hogy még nem válaszolt.

A képviselő úgy ítéli meg, a kormányfő álszent, mert a nép gyermekének állítja be magát, de azt nem tudja, mennyi a rezsije, miközben mostanában a magyarok többsége tisztában van azzal, miért mennyit fizet, mennyivel drágult az élet.

 

„Azonban mi nem tétlenkedtünk, kiszámoltuk mennyit fizethet Orbán 3 ingatlanja után. Nagyjából 250-300 ezer forint rezsit fizethet, ami azt jelenti, hogy csak rezsiben többet fizet, mint amennyit egy kezdő pedagógus keres. Ez önmagában felháborító!” – mondta a momentumos képviselő. 

A HVG arra hívja fel a figyelmet, hogy az ellenzéki képviselő egy nappal korábban is posztolt már ebben a témában – de akkor sem részleztezte, mi alapján jött ki az eredmény, például milyen fűtéstípussal számolt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.