Lázár János ráhajt a nyugdíjasokra? Korda Györgyékkel bulizott egy óriásit

  • - gm -
  • 2018. szeptember 10.

Belpol

A volt kancelláriaminiszter a Mamma Mariára csapatta Makón.

Egészen frenetikus, már-már művészi magasságokat ostromló Facebook-videót tett közzé tegnap Lázár János. A volt kancelláriaminiszter Makón kísérgette az ott fellépő Korda-házaspárt, és közben zenei kulisszatitkokat próbált meg belőlük kihúzni.

„Gyurival megbeszéltük, hogy eljöttünk hozzánk egy ultiképzésre” – mondja a videóban Lázár Korda Györgynek és Balázs Klárinak, akikkel a fellépések előtti előkészültekről is diskurál. Lázár, aki a teljes családjával vonult ki a rendezvényre, arról is érdeklődik, hogy Balázs Klári támadó játékos-e a pókerben, illetve hogy mi volt Korda György első slágere.

A 43 éves Lázár a videóban valósággal rajong a több mint 50 éve pályán lévő táncdalénekesért.  Korda Györgyről közismert, hogy korábban a baloldal, azon belül is az MSZP támogatója volt.  2009-ben megkapta az MSZP Nőtagozatának Közéleti díját, és többször is fellépett a párt kampányrendezvényein. Meglehetősen jó viszonyt ápolt az MSZP elitjével, 2002-ben például a párt székházában ünnepelte az újdonsült miniszterelnök, Medgyessy Péter győzelmét. Igaz, az utóbbi években nem nagyon nyilvánult meg közéleti ügyekben.

Mindenesetre a Magyar Idők logikája alapján merész húzás ez Lázártól, amikor a kultúrháború idején a kormánylap szerzői azt vizsgálják: ki, milyen beállítódású celebbel mutatkozik együtt, vagy amikor arról jelennek meg cikkek, hogy a jobboldali zenészek számait nem játsszák a rádiók.

Szakács Árpád újra aktív, és most azon akadt ki, hogy a rádiók nem játsszák az Eddát

A Magyar Idők kultúrharcosa „sejti", miért válaszolt neki úgy Tóth Vera. Bayer Zsolt Echo Tv-s műsorának volt vendége Szakács Árpád, aki az utóbbi hónapokban azzal vált hírhedtté, hogy temérdek kulturális szereplőnek ment neki az úgynevezett kultúrharc jegyében.

Figyelmébe ajánljuk