Németh Szilárd feloszlatta a csepeli Fideszt

  • narancs.hu
  • 2022. december 6.

Belpol

A képviselő leszámolna legnagyobb riválisával, Borbély Lénárd polgármesterrel. 

Németh Szilárd leszámolna legnagyobb csepeli riválisával, egykori harcostársával, Borbély Lénárd polgármesterrel, ezért a választókerületi elnöki posztot viselő képviselő a tagság tudta nélkül kezdeményezte a helyi alapszervezet feloszlatását – írja 24.hu

Mindez a legnagyobb titokban történt, a csepeli Fidesz Facebook-oldalán sincs nyoma a döntésnek, az érintettek is csak a múlt héten kaptak postai úton tájékoztatást.

A feloszlatás értelmében a helyi alapszervezet tagjainak megszűnik a párttagsága, tehát Csepel polgármestere, Borbély Lénárd jelenleg nem tagja a Fidesznek. Hivatalosan kezdeményeznie kell a felvételét, de ez nem lesz a portál értesülései szerint problémamentes, ugyanis az önkormányzati frakciója sem engedelmeskedik neki, hanem a megbuktatására játszik. Ennek ékes bizonyítéka, hogy az önkormányzat képviselő-testületének múlt szerdai ülésén a Fidesz kilenc képviselőjéből öten az ellenzéki pártokkal együtt leszavazta a polgármester két döntését. 

Németh és Borbély közötti konfliktusról korábban részletesen foglalkoztunk. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk