Németh Szilárd sértődött óvodást játszik
Németh Szilárd, a törvényjavaslat egyik benyújtója

Németh Szilárd sértődött óvodást játszik

  • Narancs.hu/MTI
  • 2018. január 16.

Belpol

Kivonul a Fidesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának „Soros-tervvel” foglalkozó üléséről, ha azon megjelenik Szél Bernadett, az LMP képviselője – közölte az exbirkózó.

Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke a Fidesz által támogatott Pesti Srácoknak nyilatkozott, írja az MTI. A cikk szerint a Fidesz alelnöke úgy fogalmazott: „Szél Bernadett és más LMP-s politikusok a Soros-tervet támogatják, és nem a magyar emberek érdekeit képviselik. Szél Bernadett a Soros-birodalom alkalmazottja, fizetett alkalmazottja volt. Aki a Soros-birodalom érdekében hoz meg döntéseket, aki az egész pártot így irányítja, aki az egész LMP-t ennek a Soros-tervnek a megvalósításáért mozgatja, az nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. Ha így lesz, mi kivonulunk.”

Németh Szilárd

Németh Szilárd

Fotó: MTI – Mathé Zoltán

„Olyan zárt ülésen, ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének” – mondta a kormánypárti politikus, hozzátéve: a milliárdos úgy akarja végrehajtani tervét Európában, hogy az Orbán-kormányt leváltva a saját bábkormányának adná a kezébe a kormánybotot, egy olyan kabinetnek, amelynek Szél Bernadett is részese.
Németh Szilárd hangsúlyozta: a Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. A valódi kérdés azonban az, hogy léteznek-e egyáltalán olyan dokumentumok, melyekről a fideszes politikusok beszélnek.

Szél Bernadett az ülés után

Szél Bernadett az ülés után

Fotó: MTI

Emlékezetes, hétfőn Németh még arról beszélt, hogy kitiltja Szél Bernadettet a bizottság üléséről. Hamar kiderült azonban, hogy nem lehet kitiltani az LMP-s politikust, aki maga is azt mondta, mindenképp elmegy az ülésre.

„Üzenem az uraknak: tudom, hogy fáj, hogy van a parlament egyik legfontosabb bizottságában olyan képviselő, aki dolgozik, kérdez, és nem hagyja, hogy aljas propagandává süllyesszék a nemzetbiztonságot, de nem fogom hagyni magam: ott leszek az üléseken, és tovább fogok azért dolgozni, hogy minden egyes alkalommal bebizonyítsam: hazudnak” – írta Szél.

 

 

Figyelmébe ajánljuk