Tévedésből szedhette le a közműves a Momentum zuglói jelöltjének plakátját

  • narancs.hu
  • 2024. április 28.

Belpol

Legalábbis a Budapesti Közművek ezt állítja. 

Rózsa András, a Momentum zuglói polgármesterjelöltje pénteken arról posztolt videót, hogy a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) munkatársai leszedik az egyik plakátját egy oszlopról – emlékeztet a 444.hu. Azt írta, megígéri, hogy ők maguk fogják levenni ezeket a választás után, addig viszont kéri, hogy „hagyják kint az oszlopokon a plakátokat, mert választási kampány van, ilyenkor szabad az úgynevezett »vadplakátolás«!”. 

A lap megkereste a Budapesti Közműveket, ahonnan azt a választ kapták: alkalmi munkavállalójuk szerepelhet a videón, „aki jóhiszeműen, tévedésből távolíthatta el a szóban forgó plakátot, illetve egyéb cetliket”.  A portál emlékeztet, a héten a Budapest Közút Zrt. arra figyelmeztetett, hogy el fogják távolítani azokat a plakátokat, amelyek veszélyeztetik a biztonságos közlekedést. Ez leginkább azokra vonatkozik, amelyek a zebrákon átkelő gyalogosok, a közúti jelzőtáblák és a jelzőlámpák láthatóságát akadályozzák.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kárpáti Judit: A tiszta olaj könyve

"Ahogyan sok más helyen, újfent találkozom a jelenséggel: azt a szót, hogy zsidó, nehezen mondják ki. Nincsen e mögött ártó szándék, ami mögötte van, az pontosan a semmi. A gondolatok hiánya, az erről való gondolkodás hiánya." Kárpáti Judit megrázó írása nem ismert családtagokról, Tiszavasvári egykori izraelita közösségéről.