Vigyázat, most épp ötöslottónak álcázzák magukat az adathalászok

Élet + Mód

A Szerencsejáték Zrt. adta ki a felhívást, hogy visszaélnek nevével és arculati elemeivel.

A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint a megjelenésében az ötöslottóra utaló weboldalon nyereményjátékot hirdetve, a játékosokat megtévesztő módon bankkártya-adatokat kérnek el adathalászok, amellyel utána visszaélhetnek.

Az ismeretlenek által nyereményjátékként meghirdetett tevékenység a Szerencsejáték Zrt.-től független, abban a Szerencsejáték Zrt. semmilyen módon nem vesz részt, a név és az arculati elemek ilyen felhasználásához nem járult és nem is járul hozzá - hangsúlyozta a társaság.

A Szerencsejáték Zrt. megteszi a szükséges jogi lépéseket, egyben felhívja a játékosok figyelmét, hogy bankkártya-adatokat soha, semmilyen körülmények között ne adjanak ki anélkül, hogy meggyőződnének az adott weboldal hitelességéről és az üzemeltető kilétéről.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk