Magyar Péter és Márki-Zay Péter kezet fogtak egymással, a Megafon agitprop osztálya rögtön rámozdult a sztorira

  • narancs.hu
  • 2024. április 20.

Fekete Lyuk

Üdvözölték egymást, de az emberi minimum nem mindenkinek tetszik.

Berobbant a kampány, a Széll Kálmán téren pedig egyetlen marék eldobott kaviccsal eltalálhatnánk a fél politikai elitet. A téren kezet fogott egymással Szentkirályi Alexandra és Magyar Péter, az ellenzéki politikus azt kérte a Fidesz jelöltjétől, hogy ne csak gyurcsányozzon, hanem érdemi programja is legyen. Erre Szentkirályi azt mondta, Magyar pedig fejezze be az orbánozást. Hidvéghy Balázs azonban nem volt hajlandó kezet fogni Magyarral.

A megafonos propagandistákat azonban nem ez érdekelte, hanem Magyar Péter és Márki-Zay Péter találkozása, akik röviden kezet fogtak.

 
Magyar Péter és Márki-Zay Péter találkozása április 20-án a Széll Kálmán téren. Fotó: Reddit
 

A papagájkommandó ráfeküdt a dologra. Trombitás Kristóf arról ír, hogy „dollárbalosok kvaterkáznak egymással, a korábbi, bukott balos Messiás Márki-Zay a friss balos Messiással, öcskösöm Magyar Péterrel”. A propagandista egyébként Orbánra „apukaként” szokott hivatkozni. Bohár Dániel pedig azzal viccelődött, hogy a két szereplő dollárban kap fizetést.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk