Nem fogott kezet Szentkirályi kampányfőnöke Magyar Péterrel

  • narancs.hu
  • 2024. április 20.

Belpol

A Tisza Párt jelöltje azt mondta Szentkirályi Alexandrának, ne csak gyurcsányozzon. Szentkirályi azt felelte, Magyar pedig ne orbánozzon. 

Nem fogott kezet Magyar Péterrel Hidvéghi Balázs, Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke, mikor a Tisza Párt jelöltje odament hozzá, és sok sikert kívánt neki – írja a Telex

Szombaton Magyar Péter és Szentkirályi Alexandra is a Széll Kálmán téren gyűjtötték az aláírásokat az önkormányzati választás kampányának nyitó napján. A lap tudósítása szerint Magyar odament sok sikert kívánni Szentkirályinak, és azt mondta: „Esetleg a gyurcsányozáson kívül valami konkrét programot adjatok Budapestnek.” A Fidesz főpolgármester-jelöltje viszonozta a kézfogást, és így reagált: „Én az orbánozás abbahagyását javaslom neked.”

Ez után szeretett volna Magyar kezet rázni Hidvéghi Balázs kampányfőnökkel is, aki azonban nem viszonozta ezt, csak annyit mondott: Minden jót kívánok, és nem szeretnék kezet fogni. A lapnak a kézfogás elutasítását azzal indokolta: „Becstelen emberrel nem fogok kezet”

Magyar Péter dél környékén bejelentette, hogy sikerült összegyűjteni a szükséges aláírásokat az induláshoz. Nagyjából ezzel egyidőben Hidvéghi Balázs is közölte, hogy sikerült összegyűjteniük az ajánlásokat Szentkirályi indulsához. Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója is közölte, hogy megvannak az aláírások az EP-induláshoz. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk