Ne legyen Pesterzsébet Észak-Afrika!

  • narancs.hu
  • 2017. május 23.

Fekete Lyuk

Még a végén no-go zóna lesz a XX. kerületből.

A Fidesz kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs kedden a főváros XX. kerületében, a nemzeti konzultációról szervezett országjárás egyik állomásán mondott egészen elképesztőeket, többek között azt, hogy nem szeretné, ha „lemondanának” Pesterzsébetről vagy Magyarország bármely más területéről, és no-go zónák alakulnának ki, számolt be róla az MTI.

Félti ugyanis hazánkat, mivel az unió minket biztosan nem véd meg a migrációtól, hiszen „a brüsszeli bevándorláspolitika elhibázott. Nem a tömeges beengedés a helyes megoldás, mert az megváltoztatja a kontinens kulturális, vallási összetételét” – mondta a kommunikációs guru.

És ugye tudjuk, ez mit jelent? „Brüsszelben és más nyugat-európai városokban egyes negyedeket teljesen átalakítottak az ott élő migránsok, Magyarországon azonban nem kívánatosak az Észak-Afrikára hasonlító no-go zónák.”

Vagyis ha nem akarjuk, hogy záros határidőn belül Pesterzsébetet is ellepjék a migránsok, veszélyes no-go zónává alakítva a kerületet, akkor bízzuk életünket a magyar kormányra és annak nemzeti konzultációjára.

Figyelmébe ajánljuk