„Sok ballibsi, álértelmiségi pöcs”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 10., 08:32
kommentek
26
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A Momentum Mozgalom alelnöke kiakadt a részeg LMP-s melletti kiálláson.

false

 

Fotó: Németh Dániel

„Sok ballibsi, álértelmiségi pöcs, akik szerint az erkölcsi alapvetések csak mindenki másra vonatkoznak, az ő baráti körükre nem. »Rock and roll«, »hősöm« (mondja az LMP-s kézben lévő Reflektor meg Szomszédok forever), mi? Megnézném, mennyire lenne rock and roll, ha a te lányodra vagy fiadra mászna rá valaki az akarata ellenére. A haveroknak (meg a pártnak) ilyenkor minimum kussolni kéne, nem még bevédeni azzal, hogy ők is szoktak bulikázni” – idézi a hvg.hu Soproni Tamás Momentum-alelnök Facebook-reakcióját, mely azután született, hogy többen Ungár Péter mellett álltak ki, miután kiderült, hogy az LMP-s politikust „minősíthetetlen viselkedése” miatt kidobták a Momentum Nyitás fesztiváljáról.

Később az is kiderült, hogy a lerészegedett LMP-s fesztiválozókat zaklatott.

Soproni azután fakadt ki, hogy az LMP-közeli Reflektorblog „Rock and roll” címmel írt az esetről, Bogád Zoltán, Juhász Péter sajtósa pedig úgy vélte, a Momentum Ungár basztatásával próbál politikai tőkét kovácsolni.

„Egy fesztiválon megesik, hogy az ember bebaszik. S az is, hogy biztonsági őrrel keveredik vitába” – írta a Facebookon Bogád, aki a hvg.hu-nak elmondta, hogy a poszt megírásakor még nem tudott arról, hogy Ungár nem csak részeg volt, de fesztiválozókat is zaklatott.

Az eset további részletei itt.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 10., 08:32
kommentek
26
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 26
  pankrátor
  2017. augusztus 12., szombat 15:29
  Igen, lehet minősíteni mind a két főszereplőt, de továbbra is érvényes a mondás, hogy ne igyon az, aki nem bírja. Vagy maradjon otthon.
 2. 25
  szegedi789
  2017. augusztus 11., péntek 12:21
  Estére már zaklatásnál jártunk. Khm-khm.
  De ez a ráfeszülés a pöcsözésre. Fészbuk kommenteken fogunk rágódni '18-ig ??? Amit megmutatott, az eset után soproni nevezetű ifjú titán nem bírta idegekkel, nyilván itt is van egy szövegkörnyezet, amitől az erkölcscsősz szerepében tetszelgők eltekintenek, de végül is a szóvivőről lenne szó , nem de ? Ez viszont már párt szinten nem jó üzenet. Szokásos kettősmércés alakok ellen lehetne értelmesen is fellépni . . . Nem újra megteremtve őket. De soproni úrnál nem volt igény. Továbbra is fenntartva, ez nem politika, itt csak erőszak , feszültség tanyázik. Szép előjelek '18-ra . . .

  Zaklatásnál nagyobb súllyal esik latba a fészbuk komment ? Hm? Érdekes etika . . .
 3. 24
  rworse
  2017. augusztus 11., péntek 11:13
  Ungár etikai vizsgálatot kért maga ellen.
  Soproni?
 4. 23
  Cyrano
  2017. augusztus 11., péntek 08:40
  Gyurica már megint nyelvészkedik.


  Csaxólok: a politikai ellenfél ilyen minősitgetése egy ember esetében is eggyel több a kelleténél.
 5. 22
  szegedi789
  2017. augusztus 10., csütörtök 19:57
  Nyári hőség dacára , tapintható a feszkó. Vihar a csorba szélű biliben. Momentumos balibsizik kapásból, a nagy ellenzéki alakok relativizálnak, ungár úr ránt egyet a vállán, hisz az egymillió alkoholista országában büszkén vállalom a bebaszcsizást. Új Pólus helyett gólyatábor életérzés. Ja, és a kommentelők hada is rászabadul a témára. Itt újra megképzödik a ballibsizés, relativizálás és vállrángatás, bár lényegesen több b@zdmeggel...

  Itt politika nem történt, a szereplőket szétfeszíti a düh. Nem igazán szerencsés kombináció...
 6. 21
  Zsuzsanéne
  2017. augusztus 10., csütörtök 19:55
  Azt nem vitatom, hogy Ungár valószínűleg hibázott. De el nem évülhető érdeme Ungár Péternek, hogy kihozta a momentumosokból az őszintét. Amit eddig is sejtettünk."álértelmiségi" "ballibsi" (!) Hát ez nem egy rendszert váltani akaró, felvilágosult, demokratikus párt szóhasználata. (a pöcs még hagyján.)
 7. 20
  galambocskám
  2017. augusztus 10., csütörtök 16:16
  "Önálló miniszterelnök-jelöltet indít 2018-ban a Momentum"

  Soproni alelnököt javasolnám a posztra.
  j

 8. 19
  Cheyenne
  2017. augusztus 10., csütörtök 15:06
  @Tiszavirág

  Nem akarod látni, hogy a csávókám birkasága, politikai analfabetizmusa abban nyilvánul meg, ahogy átveszi a címkét, a fideszkonda gyártotta, teljesen üres, jelentésnélküli 'ballibsi' (sic!) szót. Ez sima szitokszó a jobber nyomorban. Annyi mint lebuzizni, vagy lezsidózni cigányozni niggerezni valakit. Amit, szerintem, lehet csinálni. De ez annyit jelent, hogy aki így használja, az Németszilárdi szint. Abból meg van már. Miafasznak szavazzak rá? Bizzatok akkor Valakicske által alant hibátlanul felsorolt választókban. Ölég nagy birkák lesztek. Bár ilyen szellemi színvonalú elnökséggel, nem lep meg..

  Ami meg a pöcsöt illeti: Lábam közötti írdatlan dzsunkával egy lótuszvirágot is a tibeti gyönyörök virágoskertjébe repítek, keményen megdöfködve nedves kelyhecskéjét, nemhogy egy tiszavirágot.. Míg ez a Soproni a szövegéből itélve úgy csurizhat, mint Semjén takaréklángon, amikor smidtmarcsira gondol ima közben..
 9. 18
  rworse
  2017. augusztus 10., csütörtök 14:46
  Vihar egy kanál vizeletben. Vagy fordítva.
 10. 17
  rworse
  2017. augusztus 10., csütörtök 14:45
  Tiszavirág, 14

  Ha mindezt blőd viccnek írtad (volna?) akkor nem rossz.


  "Soproni Tamás nem általánosít..."
  Höhö, ez jö, höhöhö, ez tényleg jó, sőt, fasza! Höhö, höhöhö... ez tényleg jó, höhö, ez baró...

  "Miért, nincs igaza?!"
  Höhö, ez milyen jó, hö, höhö, ez tényleg jó, höhö.

  "Akinek nem inge, ne vegye magára! Az, hogy a Magyar Narancs kommentelői közül sokan mégis magukra vették az „inget“, csakis őket minősíti."
  Na ez még milyen jó, hát ez tényleg jó, höhhhöhöhöhö...

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt