Kihajították a Momentum rendezvényéről az LMP-s Ungár Pétert

szerző
- palosm -
publikálva
2017. aug. 09., 12:08
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Egy biztonsági őr szólította fel távozásra, mert „minősíthetetlenül viselkedett”, holott ő állítja: volt már részegebb is.

Az Azonnali.hu robbantotta a hírt: Ungár Pétert, az LMP elnökségi tagját úgy dobták ki a Momentum nyári Nyitás fesztiváljáról, hogy nem is akkor volt életében a legrészegebb.

Ungár összetűzésbe keveredett egy biztonsági őrrel, aki felszólította, hogy távozzon. Hajnal Miklós, az LMP szóvivője szerint Ungár minősíthetetlenül viselkedett.

false
De a legjobb az egész sztoriban a viszontválasz: „Az Azonnali buliján részegebb voltam, mint a Nyitás fesztiválon, és mégis, annak szép vége lett” – vezetett elő hibátlan érvelését Ungár a portálnak. Majd hozzátette: „Úrifiú vagyok”. Ezzel arra utalt, hogy ő nem fogja kiteregetni, melyik momentumos mennyit ivott.
Próbáljuk leszűrni a tanulságot, de nem könnyű. A közepesen részeg Ungár agresszívebb, mint a talajrészeg Ungár? Mi a történet üzenete, nem szabad megállni félúton? Aki talajrészegen jól viselkedik, azzal középrészegen sem lehet baj? Egyáltalán, vajon melyik nyári bulit érte az a megtiszteltetés, hogy Ungár Péter azon baszott be a legjobban?
szerző
- palosm -
publikálva
2017. aug. 09., 12:08
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  Cheyenne
  2017. augusztus 09., szerda 20:21
  Hiába milliárdos, és mondja, hogy úrigyerek, de csak egy stílustalan retkes paraszt, aki udvarlás helyett kompexusokkal teli pihapöcs.. Ahogy fociparasztok kiabálják egymásnak: ennyit tudsz! Kérj cserét, kisfiam!
 2. 3
  commandante
  2017. augusztus 09., szerda 16:53
  A burzsoázia diszkrát bája!
 3. 2
  szegedi789
  2017. augusztus 09., szerda 13:13
  Mondjuk U.P.-ről egy jóhóhó vegán diétát tudnék elképzelni, nem egy jó beb@sszást . . .

  Erre mik vannak ? ? ? ? ?
 4. 1
  yoyo
  2017. augusztus 09., szerda 13:06
  jó anyag

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Kultúra

még több Kultúra...

Narancs

Vélemény

még több Vélemény...