Szüret Extra: Kérjen bocsánatot mindenki, aki nem üldözi a melegeket

  • narancs.hu
  • 2014. július 6.

Fekete Lyuk

Nem mintha mást vártunk volna, de így töményben végigolvasni mégis megrendítő. Magyarország második-harmadik-akárhanyadik politikai ereje szól hozzánk. Európa? 21. század? Itt? Valaha is?

A Jobbik mai közleménye:

„A homoszexuálisok szombati deviáns parádéján feltűnt és az interneten is látható trágárságok, magyar- és keresztényellenes gyalázkodások okkal és joggal háborították fel a tisztességes embereket szexuális orientációjuktól függetlenül. Mivel ezek a megbotránkoztató megnyilatkozások kimerítik a garázdaság szabálysértési tényállását, így a Jobbik felszólítja az illetékes hatóságokat, hivatalból indítsanak eljárást. Ennek során vonják felelősségre a hányingerkeltő feliratok és jelmezek készítőit, viselőit, valamint a szélsőségesen liberális szervezőket, akik nem távolíttatták el azokat!

Követeljük, hogy a devianciát jelenlétükkel is támogató szélsőliberális politikusok erkölcsi minimumként kérjenek bocsánatot a keresztény egyházaktól és a tizenöt milliós magyarságtól. Miért nem akadt köztük egyetlenegy sem, aki követelte volna a felháborító magamutogatás megszüntetését és a trágár felirat eltávolítását? Egyúttal várjuk a többi közjogi méltóság azonnali elhatárolódását is.

A tegnapi aberrált vonulás tartalmában és stílusában egyaránt bizonyította, miért nem szabad teret adni a devianciának.”

Figyelmébe ajánljuk