Lázár János védekezik, visszalő, követel, birtokba vesz, aztán lefekszik aludni

  • narancs.hu
  • 2014. június 4.

Hírnarancs

Jó, az alvásban nem vagyunk biztosak. Egy ilyen nap felpörgetheti az embert. Az Origótól György Péter és Pethő András is távozik, míg Hoppálból úgy tűnik, államtitkár lesz. És Kerényi megint. Ez történt szerdán.

A nap Lázár Jánosé volt, ahogy az utóbbiak általában. Soroljuk, miért:

1, Lázár János azt követelte Sáling Gergőtől, hogy nyilatkozzon. Konkrétan arról, hogy nem ő miatta rúgták ki az origótól, mert újabban ez a hír járja, és ezt Jani nem szereti. Már ez a puszta felszólítás megérne – O.V. kedves fordulata szerint – egy misét. Hogy tudniillik, hogy jön ez a szállodahuszár ahhoz, hogy ő követeljen olyantól, akivel semmilyen viszonyban. Mi van a fejében?

false

 

Fotó: MTI

2, Lázár ma leüvöltötte az RTL-t is. A csatorna a napokban a kilátásba helyezett reklámadó kapcsán belengette, hogy megszűnhet népszerű sorozata a Barátok közt – na most Lázár, a számlagyáros azt mondja, hogy az RTL zsarol. Micsoda dolog ez?! Mert a világnak csak úgy szabad működnie, ahogy ezt Lázár (bocs, Orbán) gondolja. Különben rohadjon meg! De lehet, hogy csak annyi a baja, hogy nem lehet egy filmet normálisan végignézni, mert állandóan reklámot tesznek bele.

3, Lázár nyomja a Deutsche Telekomot. Jé! Pont az origós sztori után? Igen, ige és igen! Nem hiszik el, de volt ma egy bizottsági meghallgatás, ahol kiderült, hogy Lázárhoz tartozik az uniós pénzek maradéktalan lehívása, a bankrendszer átalakítása, Az agrártámogatási rendszer átalakítása, és ha még marad ideje, akkor az informatikai fejlesztésekkel is foglalkozhat majd, konkrétan “a kormány átfogó vidékfejlesztési informatikai fejlesztés tervez minden háztartásba a Deutsche Telekommal közösen.“

4, És még ki is állt a sajtó elé.

5, Lázár János még egy ilyen nap után is biztosan nyugodtan fog aludni.

Sáling Gergő után Pethő András újságíró-szerkesztő, az utóbbi Lázár-cikkek szerzője is elhagyja az Origó. Sőt, György Péter alapító is kiszáll.

Este pedig kiszivárgott a keddi origós szerkesztőségi értekezlet hangfelvétele.

Hoppál Péter lesz a kulturális államtitkár a Magyar Nemzet szerint. Erre mit mondjuk? Van még lejjebb? Van.

Például bemutatták a Magyar Krónikát! Nem volt pite a bemutató. Itt olvashat róla. Buzizás állítólag nem volt.

Kész a Fradi stadion.




Figyelmébe ajánljuk