Légy férfi, és pisálj!

  • narancs.hu
  • 2014. december 8.

Hírnarancs

Orbán kihívta a hóra az amerikait, pártja vizeldévé alakítaná az iskolákat. Kósa, a fallosz filosz. Latinovits ráfeküdt, a Fidesz kifeküdt Ózdon. Piszok jó hírek egy piszoárból.

Hajsza a szervezett bűnözés legkisebb, ám annál megátalkodottabb fogaskerekei után

A nap híre kétségkívül az, hogy sz. h. Kocsis Máté pénteki agymenését a kelleténél némileg komolyabban bírta venni a Fidesz, s meghirdették a harcot a drogmaffia ellen. S a legérzékenyebb ponton támadnak mindjárt, először a gyerekeket! Drogtesztre köteleznék hazánk 12–18 év közötti lakosságát, tehát a hatodikosoktól az érettségizőkig mindenkit. (A 10–11 évesek meg röhögnek a markukba, s tekernek egy spanglit.) Nos, ezzel van tele a mi mai kiadásunk is, s a posztjaink közül nem is egy beszél valamiféle elterelési kísérletről, ami azt célozná, hogy hirdessünk meg minél gonoszabb baromságokat, hátha azok majd elvonják a figyelmet Orbán Viktor teljes pályás csődjéről…

Úgy látszik viszont, hogy e remek mesterterv valahogy a védett személy fülébe jutott, s azonnali cselekvésre sarkallta. Ki is pattant menten a magyar az Országgyűlés elé, s a következő szavakat intézte az ő népéhez (mert az istenadta ám az igazi címzett, semmi kétség): Goodfreind ne vádaskodjál te itten, hanem legyél te férfi, s gyere ki te a kultúr elé, oszt’ lerendezzük még a meccs előtt korrektül a kérdést. Hogy nem is pontosan ezeket a szavakat használta? Akkor ezeket: „álljon ki, legyen férfi”, erre mondják, hogy anyám borogass! Ebben a dumában ugyanis az a jó, hogy nem jelent semmit, de roppant keménynek képzeli, aki kiagyalta. Szólunk, nem kemény, nevetséges.

A filosz

Kósa Lajos könyvet vett kétmillióért egy aukción – plankolta fel a Blikk. Már épp elkezdtük volna megszeretni ezt a Lajost, hogy lám, olvas meg széplélek is ő tulajdonképpen. Amikor a pártja közleményben tudatta a művelt világgal, hogy durva inszinuáció történt: Kósa a haverjának vette a könyveket. Egy világ omlott össze bennünk, Lajos mégsem olvas, ő a hangversenyeket szereti, már ha elég messze vannak. Ilyen ország tényleg nincs még egy.

Előkerült Latinovits Zoltán levele

A hírversenyben a borsonline sem maradt le, ők Latinovits Zoltán egyik Ruttkai Évához írt szerelmes levelét fogták el – ugyancsak egy aukción. Úgy látszik, ez az aukciók nagy napja! Zoltán azt írja Évának, hogy az élet szax, de a szex jó, különösen a t. címzettel, illetve G. úr dögöljön meg lehetőleg máma még. Tényleg remek levél, csak Frenreisz Károly rágott be nagyon, mert ha nem rág be, nem kerül be az újságokba. Nos, ide is bekerült.

Ózdból nem lesz Esztergom

1 azért, mert nem terelik oda a Dunát

2 mert nincs elég nagy temploma a főpapságnak

X azért, mert a polgármester azt mondta.

A helyes válasz: X. Figyeljék: „Hétfőre három képviselő hagyta el az ózdi Fidesz–KDNP-frakciót. Közülük ketten egyébként sem Fidesz-tagok, de a Fidesz támogatásával indult képviselők, míg a szintén kilépett képviselő asszony meg kívánja tartani Fidesz-tagságát, de nem kíván többé a leszerepelt ózdi frakció tagja lenni. (…) Ózd újra tanúbizonyságot tett történelmi súlyú lépéseiről, és a jövőben is bebizonyítjuk együtt: Ózd sosem lesz Esztergom, mert Ózd élni akar!”

Hát, így…

Azért bízzunk benne, hogy ha a Fidesz végre eltakarodik, akkor Magyarországból nem lesz Ózd, hanem előbb-utóbb Ózdból is meg itt mindenből Európa lesz.

Figyelmébe ajánljuk