Mindenki gyanús, aki nem tart velünk

  • narancs.hu
  • 2014. január 20.

Hírnarancs

Feljelentésdömping, csicskakeresztények tombolása a Közgázon, keleti brutalitás és Sólyom László vallomása. Nem pörgött nagyot a hétfő, de ma sem unatkoztunk.
Gyurcsány Ferenc elődjének szobra a Közgázon

Gyurcsány Ferenc elődjének szobra a Közgázon

Fotó: MTI – Kallos Bea

Amikor nincs politika az országban, a pártok akkor sem unatkoznak – ezt bizonyítja számunkra a mai nap. Ilyenkor mennek a feljelentések, a tiltakozások, volt ezekből hétfőn jó pár.

A DK mindjárt Szakály (idegenrendészeti kérdés) Sándort jelentette fel, mégpedig holokauszttagadás miatt, mondván, a nemrég grundolt Veritas Intézet igazgatója a Terror Házában elhíresült kijelentéseiben a nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadását megvalósította. Néznénk nagyot, ha a bíróság ezt benyelné! Ettől függetlenül a legkevesebb, amit elmondhatunk Szakályról az, hogy egy troll, aki maga sem tudta, mit beszél. Nem véletlenül kell ő az Orbán-kormánynak.

Jött aztán a két jó barát, az MSZP és az Együtt, akik feljelentést tettek a Tv2 eladása miatt. Az örökös kampányfőnök, Szigetvári Viktor ti. azt gyanítja, hogy a Tv2 tényleges tulajdonosai nem azok – Simon Zsolt vezérigazgató és Yvonne Dederick gazdasági igazgató –, akiket a tranzakció megkötésekor megneveztek. Emiatt a színlelt gazdasági tevékenység veszélye áll fenn.

Nehogy a Jobbik maradjon le: ők azt gyanítják, hogy a nagykátai hétvégi időközin az MSZP és az Együtt szervezetten szállítottak szavazókat, noha nem az ő jelöltjük lett a befutó. Dobunk egy hátast, ha ezért ismételni kell!

A nap lúzerei pedig azok a szánalmas Rétvári-katonák (nevük IKSZ-osztag), akik a Közgázról próbálták Marx szobrát eltávolítani.

Mondjuk megint, hétfőn nem volt politika: Mészáros Lőrinc cége – konzorciumban – azért benyelt egy 25 milliárdos megbízást. Békésben javítják majd a víz minőségét.  

Erősek voltak a kelet-európai hírek is: Sólyom László egy korábbi tévéfelvételét túrta ki a 444.hu, amelyben a volt államfő arról beszélt, hogy Putyin már az ő fülét is rágta Pakssal kapcsolatban. Sólyom azonban ellenállt!

Eközben magukra vállalták a volgográdi merényletet iraki szélsőségesekközölte délután az orosz sajtó. Sőt azt is üzenték még Putyin elnöknek, hogy ha Oroszország nem vonul ki a Kaukázusból, ártatlanok vére fog folyni az utcákon. Szinte biztos, hogy így lesz…

Eközben Kijevben brutális fokozatra kapcsolt a tüntetés: amputáció, szemkilövetés, sérültek százai... Lehet élőben nézni is az eseményeket. Annak, akinek vannak idegei hozzá, itt
megteheti.

Figyelmébe ajánljuk