Szkinhedpörgés közben lett kaszinókirály a Dollár papa

  • narancs.hu
  • 2014. május 6.

Hírnarancs

Selmeczi Gabi villantott, de nem akkorát, mint Andy Vajna, aki öt kaszinót húzott be. Ki a szkinhed? Havasi, mint sajtómutáns? Kamu volt a krími népszavazás? Csupa izgalom volt ez a kedd.

Nincs vita, a nap híre Andy Vajnáé: öt kaszinót utaltak a filmes guru-kormánybiztos stb. érdekeltségi körébe tartozó Las Vegas Casino Kft.-hez, kettőt pedig a Loki-király Szima cégéhez. Konszolidáció? Ne már! Már látjuk is az asztaloknál Kálomista Gábort blackjackezni, Vajna Tímeát pedig Habony Árpáddal mulatni. Ez aztán a tempó. Kit érdekel ilyen hírek hallatán a parlament?

Mert ott is mi a téma? Hogy szkinhed volt-e a szoci Molnár, vagy sem? Mert megint villantott a Magyar Nemzet (de ez meg honnan jött nekik? tárolva volt? kapták?), és közölt egy régi 168 órás fotót, amin Molnáron kapucni!!! van. És ma Magyarországon, úgy látszik, a kapucni a szkinhed szinonimája. Vagy már az is bizonyíték, hogy kissé bután nézett már akkor is Molnár? Ja, kérem, a lényeg nem ez, hanem hogy a Fidesz a Jobbikkal együtt szavazta meg a reálszkinhed csávó Sneidert parlamenti alelnöknek – Navra, Balog, Lázár van már akkora úr, hogy ne kelljen igent nyomni az utasításra. Szóval, mi a tanulság? Emez nem is akkora szkinhed, ha amaz lehet, hogy az volt… ezt a bölcsességet böfögi majd a propagandagépezet napokig, hallgassa, aki unja az életet!

Selmeczi Gabrielláról ragyogó fotót hozott a hvg.hu. Ez remek, csak nem passzol egy fél évvel korábbi Selmeczi-képpel. Ez meg hogy lehet? Na?

Havasi Bertalan lassan jelenség lesz – ha már most nem az. Ő az a sajtómutáns, aki mindig elállja az utad, visszahívást ígér, de sohasem hív vissza, interjút pedig nem szervez, csak megakaszt, rosszabb pillanataiban arrébb lök. A Fidesz médiabirodalmába még főszerkesztő is lehet egy igényes propaganda-hetilapnál.

Lovász László lett az MTA új elnöke. A világhírű magyar tudóssal a matematikai tehetség természetéről, a tudomány hasznáról, a matematika és a művészetek kapcsolatáról beszélgettünk korábban. Interjú itt.

Azt hozza a Forbes, kapaszkodjunk!, az orosz hírek ellenére a márciusi krími népszavazáson csak 30 százalékos volt a részvétel, és a szavazók fele szavazott csak arra, hogy a félsziget Oroszország része legyen. Azaz 15 százalékra hivatkoztak. Bővebben itt.

A Barcelona új edzője az egykori kiváló támadó Luis Enrique lesz spanyol lapértesülés szerint. Állítólag nagytakarítást fog rendezni, ami az idei szezon után nem is csoda.

Figyelmébe ajánljuk