Ma Ibra segít a meggazdagodásban

  • SF Főosztály
  • 2016. június 13.

Kispálya

Három sikeres nap után ismét egy nagyobb nyereménynövelésre készülünk, de ehhez az kellene, hogy a nagy Zlatannak legyen kedve focizni.

Nemcsak a feszítő hétfői lapzárta miatt fogjuk rövidebbre mondandónkat, hanem mert ezúttal egyetlen mérkőzésre, sőt egyetlen játékosra koncentrálunk. A 18 órakor kezdődő svéd–ír mérkőzésen Főosztályunk megérzése szerint Zlatan Ibrahimović gólt szerez, és ezzel megduplázza meglévő pénzünket.

false

Nem vagyunk Ibrahimović-fanok, viszont elismerjük a tudását – amit mondjuk ilyen gól láttán nehéz is volna nem megtenni –, minapi mondásával pedig egyértelmű rokonszenvünket is kivívta a 35 éves örökifjú futballista. (Miután közölte a nyilvánossággal, hogy az idény végén távozik a Paris Saint-Germain-ből, a rá jellemző szerénységgel így foglalta össze franciaországi pályafutását: „Királyként érkeztem, legendaként távozom.”)

Mai tippünk:

Svédország–Írország, Zlatan Ibrahimović gólt lő (jellemzően 2,3 körüli odds)

Amúgy vasárnap is helyesen kalkuláltak a Főosztály társelnökei, így már 1967,7937 forintnál járunk! Azaz három nap alatt az induló tét (250 forint) 7,871-szereséig jutottunk! Ehhez tegnap Bastian Schweinsteiger utolsó másodpercben rúgott gólja kellett, ma pedig Zlatanon múlik, hogy folytathatjuk-e hosszú menetelésünket az első millió megszerzéséért. Tartsanak velünk, és Főosztályunkkal ellentétben Önök ne bízzanak Ibrában!

Frissítés: Ibrahimović, bár lett volna lehetősége rá, nem segített nekünk, így bekövetkezett az elkerülhetetlen bukás. A tanulságokat holnapi posztunkban levonjuk.

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.