Vaddisznó tombolt egy krakkói szépségszalonban

  • Narancs.hu/MTI
  • 2022. május 19.

Külpol

Miután berontott, rázárták az ajtót. Nem kellett lelőni, biztonságos helyre vitték.

Vaddisznó rontott be egy krakkói lakótelepen működő kozmetikai szalonba, senki nem sérült meg, de az üzlet berendezése megrongálódott – közölte csütörtökön a lengyel média.

Az állat nagy lendülettel futott be a helyiségbe – közölte a PAP hírügynökséggel Marek Aniol krakkói rendőrségi szóvivő. A szemtanúk szerint hat rémült személy menekült ki a szalonból, az ajtót rázárták az állatra.

Senki nem sérült meg, a vadkan viszont megrongálta a szalon berendezését.

Az üzlet egy parkokkal övezett lakótelepen, a forgalmas Kapelanka utcában működik.

A helyszínre rendőrök, állatorvos és állatmentők is kivonultak. Az állatot elfogták, és biztonságos helyre szállították.

Krakkóban az utóbbi időben gyakran riasztják a hatóságokat a lakótelepeken megjelenő vaddisznók miatt. Az állatok más lengyelországi városok, például Varsó közterein is felbukkannak.

Leadkép: vaddisznók sétálnak a tengerparton a nyugat-lengyelországi Miedzyzdrojében 2020. október 4-én. Fotó: MTI/PAP/Marcin Bielecki

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk