Jön az Úriemberek-sorozat, Guy Ritchie is beszáll

  • narancs.hu
  • 2022. november 8.

Mikrofilm

A főszerepben viszont Matthew McConaughey helyett Theo Jamest láthatjuk majd.

Sok víz lefolyt a Temzén Guy Ritchie talán legismertebb filmjei, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső és a Blöff óta: az elmúlt években előfordult, hogy nagyon mellélőtt (Arthur király: A kard legendája); az is, hogy épphogy betalált (Az U.N.C.L.E. embere; Aladdin); és előállt pár egészen tisztességes filmmel is, mint az Úriemberek, vagy az Egy igazán dühös ember. Utóbbit még kedvenc tavalyi filmjeink közé is beválasztottuk, előbbi azonban a jelek szerint sokkal nagyobb hatást gyakorolt a popkultúrára: ruhái és öltözetei a mai napig kísértenek, most pedig kiderült, hogy sorozatformában folytatódik tovább.

A 2019-es film egy Matthew McConaughey alakította amerikai bűnözőről, Mickey Pearsonról szólt, aki igyekszik visszavonulni a londoni alvilágtól, ezért megpróbál túladni marihuánabizniszén. Ezzel azonban beindít egy zsarolással, vesztegetéssel és gyilkolással teli spirált. Az Úriemberek tipikus Guy Ritchie-film pörgős és véres történettel, fura fazonokkal és remek párbeszédekkel – a Netflix rá is vetette magát, hogy saját műsort készítsen belőle. A sorozat főhőse a tervek szerint Eddie Halstead lesz, aki egy egész piszkos üzletet örököl apjától, amely ráadásul része a filmbeli Pearson birodalmának. Halsteadet az a Theo James alakítja majd, akit A beavatott-franchise-ból, vagy A Fehér Lótuszból ismerhetünk. Arról azonban egyelőre nincs hír, maga McConaughey felbukkan-e majd a showban.

A sorozat címe a filmhez hasonlóan Úriemberek lesz, maga Ritchie pedig nemcsak producerként tér majd vissza, de részt vesz az első epizód megírásában, illetve ő rendezi az első két részt is. Premieridőpontról egyelőre nincs hír.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk