Ennyi! Kevin Spacey pályája véget ért: 126 dollárt csinált a kasszáknál az utolsó filmje

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 19., 13:00
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

10 néző.

Hétvégén debütált a Billionaire Boys Club, Kevin Spacey legújabb filmje. A Vulture számításai szerint eddig összesen 10 ember, ha kíváncsi volt a filmre, mert az eddig 126 dollár (!) bevételt hozott, ami kb. annyit tesz, hogy 12 dolláros jegyárral simán lehet, hogy valóban csak 10 ember nézte meg. A film egyébként már online fizetős formában egy hónapja elérhető, ez azonban aligha javít az elképesztően alacsony bevételen.

Spacey-vel nagyot fordult a világ, miután nyilvánosságra került több szexuális zaklatási ügye is, ennek következményeként kirúgták a House of Cardsból, A világ összes pénze című Ridley Scott filmből pedig utólag kivágták, s szerepét Christopher Plumerrel forgatták újra.

(Vulture via Index)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 19., 13:00
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  hóvarjú
  2018. augusztus 20., hétfő 19:37
  Kevin, Kevin, pedig kurva jó színész vagy (szerintem), meg egy kibaszott szemét
  állat (valószínűleg).
 2. 4
  yoyo
  2018. augusztus 20., hétfő 16:29
  rworse, természetesen változnak a viszonyok.
  Nem mindenhol, nem egyforma mértékben, de nyilván töredékannyi tapizás, ajánlat, verbális zaklatás, akármi történik ezentúl, senki nem akar fejest ugrani a karrier csúcsáról a szakadékba.
  A metoo kampány mindennek volt mondható, csak ízlésesnek és forrásvíz tisztaságúnak nem, és nyilván lesz majd sok visszaélés ezzel a fegyverrel, ahogy eddig is, de a színésznők olcsó ribancként való kezelésével biztosan felhagynak, legalábbis intézményes formában.
  Hogy a kampány ilyen volt, nos, ez a bizonyíthatatlan esetek természetéhez tartozik (egy állítás egy másik állítással szemben - csak eddig jellemzően fordítva volt, lásd pl. Zsanett-ügy)
  A másik nagyon fontos elem a beszaratott producerek, rendezők, színésistenségek stb mellett, hogy ezentúl az áldozatok nem fognak akár 20-30 éveket néma hallgatással tölteni.

  (Természetesen nemcsak férfi zaklató és női áldozat van, hanem mindenféle kombináció, de hát azért ez a klasszikus alapeset.)
 3. 3
  rworse
  2018. augusztus 20., hétfő 13:03
  Mostanában lecsendesedik a zaklatási téma, vajon minden visszaáll a "rendes" kerékvágásba, vagy változtak is a viszonyok?
 4. 2
  tiszapolgári
  2018. augusztus 20., hétfő 12:35
  Az imdb.com 10-es tetszési skáláján 5.6 pontot kapott a film, 2757 néző szavazata alapján, közülük 33 néző rövid kommentárt is írt, és többen is 7-est adtak rá.
 5. 1
  Cheyenne
  2018. augusztus 20., hétfő 08:09
  Ez Magyarországon nem fordulhatna elő!

  Hiszen Presser Gabesz megmondta: amikor A padlás jubileumi előadásán Rudolf Péter kimondta Márton László nevét, a Vígszínház kultúraérzékeny, humanista közönsége nagy tapssal jelezte szimpátiáját a nagy művész felé. A közönség megbocsátott, így Presser, a humanista zenész, a Vígszínház élő lelkiismerete.

  Könnyek, függöny..

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Mikrofilm

A Narancs filmes blogja.

Mikrofilm
Szerző adatlapja

Blog

még több cikk