A Fidesz megtalálta a sorozatos tüntetések elleni csodaszert: itt van újra a jó öreg gyűlöletkeltés

  • 2017. április 13.

Villámnarancs

Nincs új hülyeség nap alatt.

Jaj, tüntetnek az utcán, az nem annyira jó. Menjenek inkább migráncsot hajkurászni, és rettegjenek, mert Soros=migráncsáradat – a Fidesz szorgos kis idiótái, Gulyás, Kósa és Kovács Z.  két napja ezt mantrázzák. Felmentünk a párt honlapjára (akinek elég erős a gyomra, néha megteheti), s kimásoltuk az először szembejövő posztok bevezetőit. Imponáló egyszólamúság. Magyarország kormánypártja pontosan annyit lát a világból, amennyit most idemásolunk. Kritikán aluli állapotok.

Kósa 1.

Az európai baloldal összefogva a magyar baloldallal és Soros György szervezeteinek intenzív támogatásával a nyárra le akarja bontani a magyar kettős határzárat – hívta fel a figyelmet Kósa Lajos a keddi Frakcióinfón.

Kósa 2.

Az Európai Bizottság tagjai közül Frans Timmermans az egyik legelkötelezettebb a migráció mellett, Soros Györgyöt pedig korábban az egyik legjobb barátjának nevezte – hívta fel a figyelmet Kósa Lajos szerdai sajtótájékoztatóján.

Gulyás

Számtalan bevándorláspárti civil szervezet mindent megtesz annak érdekében, hogy a kormány ne tudja megfelelően ellátni a magyar és uniós jogi, határvédelmi kötelezettségeiből fakadó feladatait. Ezen szervezeteknek a többsége az Európai Unión kívülről, nagyrészt Soros Györgytől kap jelentős támogatásokat – hangsúlyozta Gulyás Gergely szerdai sajtótájékoztatóján.

Kovács

Brüsszel a bevándorlás miatt támadja Magyarországot, az Európai Bizottság megpróbálja nyomás alá helyezni az országot, "kikényszeríteni" a kötelező kvóta elfogadását és a határzár felszámolását - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Figyelmébe ajánljuk