A kormánybiztos születésnapja – Már az a kis tűzijáték is fáj?

  • narancs.hu
  • 2014. augusztus 3.

Villámnarancs

Orbán Viktor filmügyi komisszárja egy vén pojáca, aki belebetegszik, amikor egy napra elhallgat felőle a bulvársajtó, ezen aligha lehet vitatkozni. De hagyjuk, a születésnap, az születésnap!

Száraz, szenvtelen hangon számol be a kormánypárti sajtó zászlóshajója, a valasz.hu Andrew G. Vajna kormánybiztos születésnapi „bulijáról”, hogy 10 millió forintba került, hogy üzent videón Melanie Griffith meg még ketten, hogy lovas kocsival ment fel az ünnepelt a várba, satöbbi. Az információ szent, ők aztán egy vak hangot hozzá nem tesznek, az olvasó felnőtt, majd eldönti, hogy tetszik-e neki a dolog, vagy sem.

false

 

Forrás: szuperblog.hu

Hogy Orbán Viktor filmügyi komisszárja egy vén pojáca, aki belebetegszik, amikor egy napra elhallgat felőle a bulvársajtó, azon aligha lehet vitatkozni. Azon már inkább érdemes rugózni, hogy valóban igaz-e a mind gyakrabban hangoztatott felvetés, hogy a kormánybiztos vezette Nemzeti Filmalap eddig legalább annyit vagy tán még többet is fordított működési költségeire, mint filmgyártásra. Az pedig, hogy a kaszinózásra nyert koncesszióval olyan területen kaszálhat ez derék kormánytisztviselő hétmilliárdot (értsd: 7 000 000 000 HUF), ahonnan az állam kihúzta a lábát, nos, az is egy elég érdekes eset. De hagyjuk, a születésnap, az születésnap. Hagyjuk azt is, hogy ki mindenki sorakozott fel a Fideszből meggratulálni a szépkorú Mikulást.

Miért is bántjuk, a valasz.hu csak tájékoztatott, még jó egészséget sem kívántak neki. És az ünnepség tök okés volt, kinek fáj az kis tűzijáték?

Figyelmébe ajánljuk