Áh, dehogy Orbán várba cuccolása miatt… izé, a turisták kedvéért

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. márc. 14., 13:20
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Orbán rezidenciája? Matolcsy borozója? Ugyan már! A turisták miatt újítják fel a budai várnegyedet, amit a szocialisták amortizáltak le és loptak szét – kacsint a Fidesz sajtóosztálya.

A kormánypárt propagandistái ezt a közleményt bírták összehozni a hosszú hétvégén: „A szocialisták kormányzásával szemben, amikor leamortizálták, szétlopták a nemzeti vagyont és Budapestet, a polgári kormány megmenti, felújítja nemzeti örökségeinket. Budapest ma a világ egyik legvonzóbb városa, ahol rekordokat dönt a turizmus, ez más kormányzati fejlesztések mellett a budai várnegyed megújításának is köszönhető.”

Kár, hogy az nem derül ki a közleményből, mégis milyen konkrét kormányzati fejlesztésekre gondolnak (netán a Kossuth térre?), illetve miért éppen a budai várnegyed megújításának köszönhető a turistainvázió, ha az még igazából el sem kezdődött?

Jó, hogy azt nem írják, hogy már most is arra kíváncsi a turisták tömege, honnan irányítja majd Orbán Viktor az idegenforgalomban is mindent túlszárnyaló kormányát, vagy hol lesz a Matolcsy híres borozója.

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. márc. 14., 13:20
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt