Taposs bele, Zsigó!

  • narancs.hu
  • 2014. március 24.

Villámnarancs

Jön ez a félcédulás, és igyekszik minél többet elbokázni, majd kiáll a nyilvánosság elé, és megpróbálja – a maga nevetségesen szerény eszközeivel – jó modorra tanítani a sajtót, a nyilvánosságot, s rajta keresztül az egész országot.

Nyomd tövig a pedált, egyszer élünk! Hajtsd ki a lelket a verdából, megteheted. Aki vette neked, vesz majd egy másikat. Vagy kettőt, ha úgy hozza a helyzet, hiszen a benzint is két helyen tankolják bele, ugyanazon hülyék, szerencsétlenek, csórók pénzén, akik a kocsit is vették/veszik a segged alá.

Így él Zsigó Róbert, a Fidesz gyakorlatilag semmire sem alkalmas szóvivője, bajai polgármester, a magyar törvényhozás egyik legjobban megfizetett képviselője. Akit mi küldtünk oda, hogy képviseljen bennünket. Ő meg beleröhög mindannyiunk pofájába, és a bajai önkormányzattól ugyanúgy felvesz egy tudományos összeget benzinre, mint a magyar Országgyűléstől – mindkettőnek mi adjuk össze a pénzét. Erre jön ez a félcédulás, és igyekszik minél többet elbokázni, majd kiáll a nyilvánosság elé, és megpróbálja – a maga nevetségesen szerény eszközeivel – jó modorra tanítani a sajtót, a nyilvánosságot, s rajta keresztül az egész országot, minden hülyét, aki összedobja neki kétszeresen a lóvét egy újabb körre a Škoda Superbéjén.

Az, hogy ez a csávó egy pondró, az nem a mi a bajunk, hanem az övé. A mi bajunk az, hogy aki odarakta, ahol van, az pontosan tudta róla, hogy az, aki, de úgy volt vele, hogy a magyaroknak jó lesz.

És úgy is néz ki, hogy megint jó lesz.

Zsigó, ne szarozzál, nyomd tövig a pedált, és áprilistól vegyél fel négyszeres benzinpénzt!

Figyelmébe ajánljuk