Tébolyspirál ­– A Fidesz támogatja a hatodikosok drogtesztjét

  • 2014. december 8.

Villámnarancs

Osztály, vigyázz! Mindenki vegyen egy poharat, s kettesével irány a mosdó! Ma a vizeletmintát vesszük… Egymást hajszolják a tébolyba a vesztüket érző fideszesek.

Személyesen Rogán Antal, a kormánypárt frakcióvezetője jelentette be ma délben a parlamentben, hogy a Fidesz parlamenti képviselőcsoportja nagy többséggel támogatja Kocsis Máté azon javaslatát, mely drogszűrésre kötelezné a gyerekeket 12-től 18 éves korig… továbbá a politikusokat és az újságírókat.

Először is, rendben van: a reggeli vizeletünket viheti Kocsis, az estit Rogán, aztán legyenek boldogok vele. Kérhetnek repetát is.

false

 

Fotó: MTI

Másodszor viszont ne intézzük el azzal, hogy: nyugi, csak a tétet emelték, s továbbra is blöffölnek. Mától még többen rágódnak majd ezen a gumicsonton, de addig sem agyalnak azon, hogy rángatták ennyire a talajszint alá ezt az országot. S hát szakértők már úgy is kimutatták, hogy a dolog technikailag kivitelezhetetlen lenne, s különben is annyiba kerülne, hogy annyi közpénz már nincs is (leginkább azért, mert hazavitték).

Ne intézzük el ennyivel, mert az efféle öngerjesztő, egymás stimuláló idiotizmusnak pontosan olyan a természete, hogy nem bír kijönni belőle az, akit egyszer elkapott a gépszíj.

Ennek a történetnek sincsen láthatóan jó vége. Még akkor sem, ha megint jön a főnök, s eljátssza a bazári majmot, mint az internetadóval. Hogy visszavonom… Nagy volt a tiltakozás, nem kell vizelnetek, kedves gyerekek.

A méreg már elszabadult, bárhogy is lesz, a tébolyspirálból menet közben nincs kiszállás.

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.