A szerk.

Láttuk a jövőt – Tiszta jobb kéz

A szerk.

E heti szerkesztőségi cikkünk nyomdába kerülése után Orbán és Csányi „kéz a kézben” nézték végig a magyar–cseh meccset. Ahogyan azt megjósoltuk.

Az egy érdekes jelenet lesz a közismert futballcsapat páholyában az őszi szezon valamely vérre menő rangadóján, amikor a miniszterelnök azt mondja majd a jeles bankvezetőnek, barátilag csevegve, hogy hát, mit szólsz, kérlek alássan, ehhez a Jánoshoz, pfü (szotyola kiköp), még hogy te, kérlek szépen, uzsorás, pfü, de hát én se bírok vele, ne is mondd, pfü, nekem a legkínosabb az egész. Közben a héjat, mintegy véletlenül, a bankvezér zakójának a hajtókájára köpködi, majd sűrű bocsánatkérések közepette lesöpri róla, egy kicsit az indokoltnál erőteljesebb mozdulatokkal.

false

 

Fotó: Illyés Tibor/MTI

Ja, álmunkban mi is miniszterelnökök voltunk, kettő egyszerre, és egymással játszottunk. Hogy ugyanis Lázár János saját borostájára szórakozik Csányi Sándorral, az teljességgel elképzelhetetlen, és nem is akarja senki elképzelni, kicsit sok ahhoz az OTP és Csányi piszkálása. Azt meg egyenesen a miniszterelnök mondotta, hogy a Kúria az egyik devizahiteles-perben a bankok pártjára állt, és ez felháborító – és az a per, ne tévedjünk, az OTP ellen folyt. Lázár csak erre tett rá egy lapáttal, amikor a devizahitelesek fő átverőjeként és bajaik okozójaként Csányit jelölte meg.

A teljes cikk a ma megjelenő lapszámunkban olvasható.

Figyelmébe ajánljuk