Támogatás


1 000 HUF 100 000 HUF

HUF

Kérdése van? Megválaszoljuk!

Nem, nem ön tudja rosszul. Nem ön megy szembe az autópályán.

A liberális szó tényleg nem sértés. És igenis létezik a másik, a gazdag, igazságos és barátságos Magyarország, amelyben a hazugság és az önkény eltévelyedés, s amelyben mindenkinek jut a méltó élethez elég hely és lehetőség. Erről a Magyarországról is tudósít a Magyar Narancs, az egyik utolsó szabad magyar hetilap. A miénk azon kevés újság egyike Magyarországon, amelyik nem függ a kormánytól és egyetlen üzleti érdekcsoporttól sem, és amely fennállása óta, vagyis bő három évtizede nem kell, hogy másra hallgasson, mint a saját lelkiismeretére és a legjobb tudására.

Ám a Narancs nem csak a nyomtatott újság, és annak digitálisan előfizethető (itt) variánsa. A Magyarnarancs.hu önálló híroldal is, amelyet ugyanazok a szerkesztők és újságírók állítanak elő, mint idősebb testvérét, ugyanolyan szakmai elfogulatlansággal és ugyanolyan szenvedéllyel az igazság iránt. Életbe vágónak tartjuk, hogy a fizetős tartalmak mellett üzemeltetni tudjuk a mindenki számára hozzáférhető, ingyenes hírszolgáltatásunkat is. Ám az is nyilvánvaló – az internetes gazdaság kegyetlen matematikája teszi ezt nyilvánvalóvá –, hogy ehhez a hirdetésekből megszerezhető bevételek nem elegendők.

Ezért is kérünk támogatást – erre is kérjük a támogatást.

Ahhoz, hogy a viharos ellenszélben talpon tudjuk maradni, önre is szükségünk van. A létünkért küzdünk – és önért is. Ne engedjük el egymást semmiképp! Támogassa a Narancsot!

Igen, de ez a támogatás nem írható le a vállalat társasági adóalapjából, adókedvezményre nem jogosítja a támogatót.

Nem, ez a támogatás nem minősül közérdekű adománynak.

A kis támogatás is nagy öröm, a nagy támogatás még nagyobb. A csúszkán beállíthatja az összeget, amit a szíve diktál, valamint dönthet arról is, hogy egyszeri vagy havonta ismétlődő pénzeszköz-átadással segítené munkánkat.

Nem, a támogatásról nem küldünk számlát.

Nem, ugyanis vállalatunk nem alapítványi vagy egyesületi formában működik, hanem gazdasági társaságként.

Külföldről egyelőre átutalással tudja támogatni a munkánkat.

A támogatást kérjük a Magyarnarancs.hu Lapkiadó Kft. bankszámlájára utalja, és a megjegyzés rovatban tüntesse fel, hogy az utalás a Magyar Narancs c. hetilap támogatását szolgálja. Magyarnarancs.hu Lapkiadó Kft. 

IBAN: HU101020933069170001000001

Swift kód: BUDAHUHB

Budapest Bank székhelye (ha szükséges): 1138 Budapest, Váci út 193.