Válasszon csomagot!


Legkedvezőbb

Digitális

Olvassa a Narancsot a weben! Hozzáférés a Magyar Narancs hetilapban megjelent cikkekhez. Könnyen, gyorsan és felhasználóbarát módon!

2 400 Ft/hó

  • Online hozzáférés a hetilap cikkeihez.
  • Az előfizetési díj havonta, automatikusan kerül levonásra a bankszámlájáról.
  • Az előfizetést bármikor lemondhatja.

Digitális

Válassza a negyedéves digitális előfizetést! Így számítógépén, tabletjén, telefonján olvashatja a legfrissebb Narancsot. Minden héten, már szerda estétől!

6 900 Ft/negyedév

Nyomtatott + Digitális

Válassza a nyomtatott Narancsot és mostantól mellé adjuk a digitális hozzáférést!

- +

13 200 Ft/negyedév

Digitális

Válassza a féléves digitális előfizetést! Így számítógépén, tabletjén, telefonján olvashatja a legfrissebb Narancsot. Minden héten, már szerda estétől!

13 700 Ft/félév

Nyomtatott + Digitális

Válassza a féléves nyomtatott Magyar Narancs-előfizetést, és most mellé adjuk a digitális hozzáférést is!

- +

24 300 Ft/félév

Digitális

Válassza az éves digitális előfizetést! Így számítógépén, tabletjén, telefonján olvashatja a legfrissebb Narancsot. Minden héten, már szerda estétől!

26 900 Ft/év

Legtöbbet adjuk

Nyomtatott + Digitális

Olvassa a heti Narancsot minden platformon: nyomtatásban és digitálisan, számítógépen, tableten, telefonon! És ehhez is jár az Olvasókártya.

- +

44 880 Ft/év

  • A nyomtatott hetilap egy álló éven át, minden csütörtökön a postaládájában.
  • A kulturális kedvezményeket kínáló Olvasókártya.
  • Online hozzáférés a hetilap cikkeihez.

Kérdése van? Megválaszoljuk!

A Magyar Narancs és a Magyarnarancs.hu – a miénk azon kevés újság egyike Magyarországon, amelyik nem függ a kormánytól és egyetlen üzleti érdekcsoporttól sem, és amely fennállása óta, vagyis bő három évtizede nem kell, hogy másra hallgasson, mint a saját lelkiismeretére és a legjobb tudására. A szabad magyar sajtó egyik utolsó műhelyeként azért és azon vagyunk, hogy a hatalom ne titkolhasson el Ön elől semmit, és ne tehessen meg Önnel bármit. Különösen fontos ez most, a járvány és a nyomában settenkedő diktatúra fenyegetése alatt. Nem túlzás: most életek múlhatnak azon, hogy a hatalom hazugságairól és elhallgatásairól, félinformációiról és titkairól kiderüljön az igazság.

Az ismert körülmények sem az Önök életét, sem a miénket nem teszik könnyűvé. De hogy mi meddig bírjuk szusszal és lappal, az nem azon múlik, hogy mikor csöng le a járvány és mikor lassul le szeretve tisztelt kormányunk rohanása. Hanem azon, hogy meddig tart ki az önök hűsége. Hogy megveszik-e minden héten a Narancsot, mert ez – a vásárlás – jelen pillanatban a támogatás legjobb és leginkább szívet melengető formája is.

Fontos tudnia azt is, hogy weboldalunk, a Magyarnarancs.hu az előfizetéses tartalmakon túl is szolgáltat szabadon hozzáférhető híreket, riportokat, hírmagyarázatokat, véleménycikkeket, remek írásokat. Az előfizető, mert segíti lapunk fennmaradását, segít fenntartani ezt a szolgáltatásunkat is, és ezzel segít azon polgártársainkon is, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek a hiteles, pontos és fontos tájékoztatásért. Az előfizető kebelét ezért joggal töltheti el büszkeség!

A nyomtatott lapszám előfizetésén aligha kell bármit magyaráznunk. Egy gombnyomás, és a kis zöld ember, a postás hamarosan megjelenik a friss Naranccsal postaládájánál, és nem tágít egy álló éven (fél éven, negyed éven) át: minden csütörtökön házhoz viszi közkedvelt termékünket. A kézzel fogható, lapozható, széljegyzetelhető, kölcsönadható, gyűjthető, sarokba vágható, megehető papírújságnak nincs párja! A nyomtatott előfizetéshez mostantól automatikusan jár a digitális hozzáférés!

A digitális előfizetéssel a Magyar Narancs nyomtatott változatában megjelenő cikkekhez jut hozzá azonnali hatállyal: így számítógépén, tabletjén, telefonján kényelmesen olvashatja a legfrissebb Narancsot.  

Igen. Büszkén és hálásan fogadunk minden támogatói összeget. Hogy miért van erre szükségünk nekünk, és hogyan teheti meg ön, arról itt tájékoztatjuk.

Ahhoz, hogy  (a példa kedvéért) február hónapban ön megkapja az első előfizetett lapszámot, az előző hónap, példaesetünkben január 20-ig fel kell, hogy adja befizetését. Sajnos, a hónap 20-a után beérkező előfizetői díjak már csak a következő utáni hónap, esetünkben március elején fialnak Narancsot a postaládában.

De miért tart ez ilyen sokáig? – kérdezhetné ön jogos fogyasztói felindultságában. Nos, a folyamat hossza nem rajtunk múlik: a lapterjesztő vállalat adott, és ilyen határidőkkel dolgozik.

Ha önnek van felhasználói profilja, úgy legelőször is kérjük, nézze meg, hogy van-e még érvényes előfizetése. Ha van, vegye fel terjesztésért felelős kollégánkkal a kapcsolatot, akit munkanapokon 9 és 15 óra között a +36-20-329-5900 telefonszámon vagy a kiado@narancs.hu e-mail-címen érhet el.

Ha önnek nincs felhasználói profilja, úgy automatikusan a 2. pont lép érvénybe: kérjük, keresse munkatársunkat, és igyekszünk orvosolni a hiányt.

Amennyiben ideiglenesen (legalább 3 hétre) vagy véglegesen megváltozik kézbesítési címe, kérjük erről tájékoztassa kiadónkat. A terjesztésért felelős kollégánkat munkanapokon 9 és 15 óra között a +36-20-329-5900 telefonszámon vagy a kiado@narancs.hu e-mail-címen érheti el. Kérjük, a levélben tüntesse fel a régi és az új kézbesítési címét, előfizetési nevét és előfizetési azonosítóját.

A digitális Narancs az előfizetés utalásának, illetve az összeg megérkezésének pillanatától élesedik, és a rákövetkező 31. vagy 365. napig tart. A havi digitális előfizetés automatikusan meghosszabbodik. Lemondás esetén a már befizetett előfizetői díj érvényességéig tart az ön hozzáférése.

Az előfizetés időtartama alatt ön szabadon hozzáfér a 2020. november 19. után megjelent összes nyomtatott lapszám tartalmához.

A 2020. november 19-e előtt megjelent lapszámok továbbra is szabadon olvashatók.

Sajnos egyelőre nem. Kombinált csomagra most még csak akkor tudunk lehetőséget biztosítani, ha megújítja előfizetését a nyomtatott lapra. Ennek részleteiről a print előfizetés lejárta előtt esedékes levélben tájékoztatjuk. A már érvényes print előfizetéssel rendelkező olvasóinknak a havi digitális előfizetést javasoljuk, akárcsak a negyed- vagy fél évre előfizetőknek.

A user profil felületen megtalálja előfizetésének részleteit. A felületre a jobb felső sarokban tud belépni a fiókjához tartozó e-mail-cím és jelszó párossal.

Kérjük, ellenőrizze, hogy bejelentkezett-e a fiókjába. Ha igen, e-mail-címe olvasható a képernyő jobb felső sarkában. Ha ennek ellenére nem éri el az előfizetett tartalmakat, a felhasználói profiljában győződjön meg róla, hogy van-e érvényes előfizetése. Ha igen, és még mindig nem éri el a Narancs fizetőfal mögötti cikkeit, kérjük, küldjön hibaleírást a narancsonline@narancs.hu e-mail-címre.