Az Echo Tv-ben arról értekeztek, hogy a homoszexuálisok veszélyt jelentenek a gyerekekre és a családokra

szerző
- gm -
publikálva
2017. júl. 05., 09:51
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A totális agybaj jelei mutatkoztak tegnap Mészáros Lőrinc „jó tévéjében”.

Először tényleg nem hittem a szememnek, amikor tegnap este belefutottam a YouTube-on az Echo Tv friss videójába, aminek valószínűleg már a címe is teljesíti a Mészáros Lőrinc-i értelemben vett kívánalmait. „Hova vezet a homoszexuális propaganda?” – teszi fel a kérdést a Napi aktuális névre keresztelt „műsor”, és hát a vendégek olyan válaszokat adtak, hogy simán érezhettük magunkat a sötét középkorban.

Ez a nettó 24 perc tulajdonképpen valóban arra kereste a választ, hogy mennyire is veszélyesek a homoszexuális emberek, akiktől jobb óvakodni, akik provokálnak, és ahogy az egyik megszólaló, Hernádi Zsuzsanna, a Demokrata hetilap főmunkatársa mondta: a „felvonulásukat” száműzni kellene.

false

 

Fotó: YouTube/Echo Televízió

Nem kellett sokáig várni arra a fontos, kétségkívül érdekfeszítő kérdésre sem, amit a műsorvezető már a ötödik percben feltett, hogy tudniillik „hogyan is csapódik le a homoszexuális propaganda” a családokban, a gyerekekben.

Bertha Szilvia exgárdakapitány, egykori jobbikos meg is ragadta az alkalmat, és szomorúan számolt be róla, hogy a homoszexualitás mára afféle lázadás lett a tinédzsereknél, de nyugi, az ő gyerekei, „amikor párkapcsolatot választanak, mégis a normális irányba mennek”.

Gyorsan jött is Hernádi, aki szerint ez az egész nagyon káros lenyomatot képez a kisgyerekekben, majd elmondott egy történetet Németországról, ahol szerinte már megtiltották, hogy a lányok babával, a fiúk meg fiús játékokkal játszanak. Hiába kerestem, ennek sehol nem találtam nyomát, így fogalmam sincs, honnan szedte ezt a Demokrata főmunkatársa.

Szerencsére Soros György neve is hamar előkerült, és kiderült, hogy a homoszexuális propagandát Soros György alapítványa által támogatott társaság tolja. Hernádi szerint észre kell már venni, hogy ez egy nyílt támadás a családok ellen.

Akit további, ehhez hasonló pillanatok is érdekelnek és nagyon bátor, az itt megnézheti a teljes adást, de ha jót akar magának, inkább ne tegye!

szerző
- gm -
publikálva
2017. júl. 05., 09:51
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  yoyo
  2017. július 06., csütörtök 09:00
  sajnos olyan társadalmi csoportra irányulhat a következő gyűlöletkampány, ami megint kiválóan alkalmas a bűnbak szerepére. Menekültek nincsenek, buzik viszont vannak, és bizony a magyar társadalom jóindulata többnyire a négy fal közti buzulás tolerálásáig terjed. És bizony a melegek szinte minden téren kiszolgáltatottak. Egy falkaszerűvé váló többség pedig hangolható arra, hogy a "homoszexuális propaganda" a gyerekeiket fenyegeti.
 2. 2
  yoyo
  2017. július 05., szerda 20:37
  Ha jõl látom, cheyenne kommentjét elvitte a KDNp.
  Szájerestül-mindenestül egyetértettem vele.
 3. 1
  Valakicske
  2017. július 05., szerda 12:25
  Atyaég, ki ez a négy szerencsétlen?
  Sok buta embert látni manapság a médiában, de ezek .....párjukat ritkítják!
  (szinonímia és torelancia ....mondja a néni, a többi meg bólogat.....)

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Sinkó Eszter és Kincses Gyula
Mi várható az egészségügyben?
Harc a független bíráskodásért
Interjú a lengyel ombudsmannal
Horváth Viktor író
Tankom – könyv 68-ról
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra