Budai Gyula inkább fogathajtásban mérné össze erejét Fekete-Győr Andrással

  • narancs.hu
  • 2021. január 17.

Belpol

Vajon Németh Szilárd mivel áll elő? Birkózás?

„A szigetkörnek mi köze van a katonai alapkiképzéshez? Megint nem néztél utána!” – kezdi Facebook-bejegyzését Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő. Pár órája írtuk meg, hogy Fekete-Győr András kihívta egy szigetkörre Budait, valamint Németh Szilárdot, miután a két politikus beszólt a Momentum elnökének. Fekete-Győr ugyanis élesen kikelt a miniszterelnök fiának, Orbán Gáspárnak a 40 millió forintos, államilag finanszírozott brit „elitképzésével” kapcsolatban. 

„Az én ajánlatom, ha versenyezni, vagy erőt összemérni szeretnél, egy kettes fogathajtó verseny. Tudod ez egy hagyomány őrző (sic!) magyar sport! Tudod, András, amikor szlalomozni kell a selybák között, miközben a lovak mennek ezerrel, hogy te is értsd, hogy miről beszélek” – írja Budai a Facebookon. 

 

 Egyébként valaki meghirdetett a Facebookon egy májusi eseményt Budai Gyula, Fekete-Győr András és Németh Szilárd futóversenye néven. 

 

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?