Orbán Viktor a KRÉTA-n keresztül üzent a szülőknek

  • narancs.hu
  • 2024. március 29.

Belpol

Hogy milyen jó az új tarifarendszer.

„Tisztelt Szülők! A magyar közlekedésben új időszámítás kezdődött 2024. március elsején. Mindenki számára olcsóbb és átláthatóbb, egyszerűbb és korszerűbb tarifarendszert alakítottunk ki. Nehéz időkben ez sokaknak nagy segítséget jelent” – így kezdődik az a levél, amit Orbán Viktor miniszterelnök aláírásával kaphattak meg a szülők március 28-án a Telex beszámolója szerint.

A portálhoz is eljutott hat bekezdéses levél szerint az új rendszerrel „mintegy 4 millió ember jár jobban, legyen szó mindennapos ingázásról, eseti ügyintézésről vagy éppen kikapcsolódásról.” A levél folytatásából az is kiderül, miért a közoktatási rendszeren keresztül tudatták mindezt:

„A változás a 14 év alatti, iskoláskorú gyermekeket is érinti – így az Ön családja is a nyertese lesz az új rendszer bevezetésének. A család a nemzet alapja, ezért a magyar kormány számára a családok és a gyermekek segítése kiemelt fontosságú.”

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a miniszterelnök a KRÉTA-n keresztül üzen: decemberben azoknak a szülőknek írt, akiknek a gyermeke ingyenes laptopot kapott. De húsvét közeledtével a miniszterelnök más platformokon is igyekezett eljutni az emberekhez. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a horgászok péládul e-mailben kaptak szívhez szóló jókívánságot.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?