Orbán áldott húsvétot kívánt minden horgásznak

  • narancs.hu
  • 2024. március 28.

Belpol

Üzenet, amire mindenki várt.

„Tisztelt Horgásztársak! Mellékelem Orbán Viktor miniszterelnök úr húsvéti üdvözletét. Kérem, hogy továbbítsák ezen jókívánságot a tagjaik részére is” – olvashatta csütörtökön reggel minden magyar horgász, akinek van e-mail-címe.

A melléklet a miniszterelnöki portréfotó a felirattal, „Tisztelt Honfitársam! Áldott húsvétot! Orbán Viktor miniszterelnök”.

A levél a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) Országos Horgászszervezeti Szolgáltató Központ titkárságvezető-helyettesétől indult útjára.

A MOHOSZ elnöke Szűcs Lajos (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő, és ez az ország legnagyobb civil szervezete mintegy 750 ezer taggal. Az utóbbi években folyamatosan gyarapodott a szövetség, hét év alatt megduplázódott a létszám.

Ilyenek a horgászok:

Más körülmények között pedig ilyenek:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk