Kiderült, Orbán Viktor a horvátországi Vis szigetén nyaral

  • narancs.hu
  • 2018. augusztus 22.

Belpol

És van, aki szerénységéről áradozik.

Orbán Viktor Horvátországban tölti vakációját. És bár szabadságáról eddig hivatala semmilyen információt nem osztott meg a nyilvánossággal, a horvát Dnevnik portál szerdán mutatta be, hogy a magyar miniszterelnök Horvátországban tölti idejét.

false

 

Orbánt kedden fotózták le Vis szigetén egy étteremben. A lap beszámolója szerint két másik emberrel érkezett, a hely tulajdonosa saját autóján vitte a kormányfőt az étterméig, aki példaképének nevezte a „nagyon szerény és természetes” magyar miniszterelnököt.

A horvát sajtó nemcsak Orbán Viktorral, lányával, Orbán Ráhellel is kiemelten foglalkozik. Nagy port kavart ugyanis, hogy a miniszterelnök lánya a DK-hoz köthető Nyugati fény fotói és információi szerint eldobott az út szélén egy koszos pelenkát.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?