Pintér Sándor a STOP SOROSról: „Soros György nem támogatja az illegális migrációt“

  • narancs.hu
  • 2018. január 17.

Belpol

Megállítják Sorost.

Az elmúlt évek kormányzati kommunikációját tekintve némiképp meglepő választ Pintér Sándor belügyminiszter a 444 kérdésére adta. Ezzel indokolta ugyanis, hogy miért nem vonatkozik magára Sorosra az új, Soros György megállítását célzó STOP SOROS törvénycsomag azon passzusa, ami az "idegenrendészeti távoltartás" intézményének bevezetésével biztosítja, hogy az érintett külföldi állampolgárok ne jöhessen be Magyarországra.

false

 

Fotó: MTI

Ennél az ellentmondásnál sokkal többet nem is nagyon lehet mondani a törvénycsomag mögött húzódó politikai szándékról. (Vicces adalék, hogy Matolcsy Ádám propagandalapja váltig állítja, hogy a csomag alapján – és mert információik szerint nincs is magyar útlevele – Soros kitiltható lesz az országból, úgyhogy az aktivistái nem tudnak majd vele „rendesen találkozni“.)

A csomag három törvényből fog állni, de a szövege holnap lesz csak olvasható:

Az "illegális migráció támogatásában" résztvevő szervezeteket adatszolgásra kötelezik.
A külföldi magánszemélytől vagy szervezettől pénzt kapó szervezeteknek az összeg után 25 százalékos illetékel kell fizetni, ha ez az összeg a szervezet költségvetésének több mint fele.
A harmadik a már említett idegenrendészeti távoltartás.

Vagyis adatokat kell szolgáltatni, pénzt kell beadni, és ha a kormány úgy dönt, bizonyos személyeket ki lehet tiltani az országból.

Arra vonatkozik a törvény, aki bevallja magáról, hogy részt vesz a bevándorlás szervezésében, de a bevallás elmulasztásáért szankciókat helyezett kilátásba a kormány.

Kovács Zoltán kormányszóvivő a csomagra STOP SOROS törvénycsomagként hivatkozott.

(Tényleg csak a véletlen műve, hogy a putyinsita fajvédők európai élcsapata épp STOP OPERATION SOROS! címmel rendezett freak-show-nak inkább beillő „konferenciát“ tavaly márciusban a Magyarok Világszövetségének Semmelweis utcai székházában, a Knights Templar International és az Identitesz szervezésében.)

Figyelmébe ajánljuk