Schilling Árpád: Magyarország miniszterelnöke nem akarja, hogy a magyarok arabokkal és feketékkel keveredjenek

  • narancs.hu
  • 2022. július 26.

Belpol

A rendező szerint minden politikai ügyeskedés mellett ez a lényeg, a „faji bullshit!”. 

„Magyarország miniszterelnöke nem azt mondta, hogy ellenzi, ha magyarok románokkal vagy szlovákokkal keverednek. Magyarország miniszterelnöke azt nem akarja, hogy a magyarok arabokkal és feketékkel keveredjenek. A nem fehérekkel és a nem keresztényekkel van problémája. A színesbőrű lányokat és fiúkat szeretné távoltartani a magyar fiúktól és lányoktól. Mármint, hogy ezek a színesbőrűek ne hágjanak magyar lányokat és a magyar fiúk ne hágjanak színesbőrűeket, mert abból lesz a faji keveredés, amit Orbán Viktor elutasít. Tetszik érteni?” – írja Schilling Árpád a Facebookon. 

A rendező hozzáteszi hozzáteszi bejegyzésében, „hogy minden politikai ügyeskedés mellett valahogy ez a lényeg. Ez a faji bullshit! Nem azért, mert Orbánt ez annyira érdekli. Nem. Azért, mert az embereket érdekli. A támogatóit, a szavazóit. Ők nem akadnak fönn rajta, együtt tudnak élni vele, még ha esetleg nem is lelkesednek érte. Elfogadják, hogy az ország vezetője fajtisztaságról szónokol”. 

„Azt üzenem mindenkinek, aki egy vállrándítással intézi el ezt az ügyet, hogy na, pont ezért jutottunk oda, ahol most vagyunk. Azét vagyunk ilyen erkölcsi színvonalon, ezért nem vagyunk képesek elkergetni a p....ba egy zsarnokot, mert mindig mindent relativizálunk”

Mert semmit sem tudunk kezdeni a tragédiával. Képtelenné váltunk arra, hogy valamit mélyen megértsünk. Itt mindenki csak ironizál. Szimbolikus ügyek nincsenek már, egyetlen mozgatórugó a pénztárca” – fogalmaz. 

Orbán Viktor hétvégi tusványosi beszéde komoly aggodalmakat keltett a zsidó közösségben is, Heisler András a MAZSIHISZ elnöke találkozót kért a miniszterelnöktől. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Az elszalasztott lehetőségek városa: fejlődik, vagy csődközelben van Szolnok?

  • Massay-Kiss Andrea

Jó pár kihívással kell szembenéznie annak, aki 2024-ben Szolnok polgármestere lesz: a megyeszékhelyen korábban elkezdett beruházások egy része a mai napig nem készült el, vagy egész egyszerűen ígéret maradt, a lakosság csökken, kevés az igazából versenyképes vállalkozás, megszűnt a város közlekedési csomópont jellege, nincs önálló felsőoktatási intézménye.