Szombathy Pál lett a 168 Óra új főszerkesztője

  • narancs.hu
  • 2022. július 4.

Belpol

Helyettesévé Sztankóczy Andrást nevezték ki. Ők vezették elsőként az új Indexet is.

A 168 óra hetilap kiadója a mai nappal kinevezte Szombathy Pált a lap főszerkesztőjének, Sztankóczy Andrást pedig főszerkesztő-helyettesnek - írta meg a Media1.hu.

Mint ismert, a régi Index teljes szerkesztősége akkor adta be felmondását, amikor 2020 nyarán kirúgták az addigi főszerkesztőt, Dull Szabolcsot, és Bodolai László odavette maga mellé az Index élére Szombathy Pált, valamint Sztankóczy Andrást.

Az új Index első főszerkesztője Szombathy lett, a helyettese pedig akkor is Sztankóczy volt, hamarosan azonban mindketten távoztak az Indextől.

Ahogy azt lapunk is megírta, idén áprilisban óriási leépítés zajlott a 168 Óra hetilapnál:

A Media1.hu emlékeztet: a Milkovics Pál és Schabi Michaeli izraeli grúz üzletember érdekeltségében lévő cég, amely kiadja a 168 Órát, szinte valamennyi belsős újságíróját elbocsátotta költségtakarékossági okokra hivatkozva a laptól alig néhány héttel az országgyűlési választások után, és azóta számlás újságíróktól vásárolnak írásokat eseti megrendelések alapján.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk