Kovács Zoltán rendet tesz: tömeges migráció van, nem menekültválság!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. márc. 17., 12:40
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Menekültek? Milyen menekültek? Nálunk csak migránsok vannak!

Ismét nagyot pörgött a kormányzati kommunikáció és annak első embere, Kovács Zoltán kormányszóvivő. Ezúttal a ZDF-nek, a német országos közszolgálati televíziónak nyilatkozott szokásosan meredek dolgokat a menekültválságról, illetve nem is arról, mert az nincs: a migrációs válságról.

„Csak tavaly 1,2 millió ember érkezett Európába, és a legtöbben nem Szíriából jöttek. A magyar hatóságok 104 országból regisztráltak embereket. Ez is mutatja, hogy »interkontinentális szintű tömeges migrációról« van szó, és ennek megfelelően kell eljárni. Magyarországnak a belső határellenőrzés nélküli schengeni övezet működését szabályozó előírásokból fakadóan kötelessége megakadályozni mindazok belépését az övezet területére, akiknek nincsen erre jogosultságuk, ezért a szerb határon megtette a szükséges intézkedéseket az illegális migráció felszámolására. Ennek pedig semmi köze az uniós strukturális alapokból származó támogatásokhoz” – mondta Kovács.

Hozzátette, hogy Magyarország nem szegi meg az európai és nemzetközi menekültügyi előírásokat, minden a baloldali politikusok hibája, ők azok ugyanis, akik „meghívják az embereket az egész világból, és arra ösztönzik őket, hogy illegális határátlépéssel szegjék meg a nemzetközi jogot”.

Ezzel szemben mit csinál a magyar kormány? Természetesen megvédi Európát meg annak a határait, meg annak a lakosait, ha már egyszer az öreg kontinens oly felelőtlenül kezeli ezt az egészet.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. márc. 17., 12:40
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  szegedi789
  2017. március 18., szombat 00:52
  Kovács úr, párhuzamos univerzumokban is árulnak már letelepedési kötvényt ? ? ?
 2. 1
  rworse
  2017. március 17., péntek 13:41
  A pápa elrendelte, hogy 11 órakor az egész világban minden nap harangszó emlékezzen meg a röszkei csata dicsőségéről.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk