Szüret extra: Fletó, a puritán

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 02., 12:53
kommentek
44
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ilyen az, amikor egy milliárdos politikus a nép egyszerű gyermekét játssza.

„Nem egy be­havazott hegytetőn vagy egy ódon, romantikus európai városban töltötte a karácsonyt Gyurcsány Ferenc. A volt kormányfő hat családtagjával együtt a napsütötte Tenerife szigetén, a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetek egyik tagján ünnepelt. (...)

A család a közös utazásokon már évek óta nem hotelekben száll meg, hanem az egyik közkedvelt internetes szálláskereső oldalon, az Airbnb-n foglal bérelhető házat vagy lakást. Ez a szolgáltatás azért is népszerű, mert az utazók sokat spórolhatnak vele, hiszen nem hivatalos szállásadók, hanem hétköznapi emberek adják ki a lakásukat, szobáikat.

– Volt egy nyári konyhám külön a háztól, ott főztem egész héten a családra, csak egyszer-kétszer voltunk étteremben. Sok tengeri ételt készítettem – tette hozzá a DK elnöke.”

Bors

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 02., 12:53
kommentek
44
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  Imre Regős
  2017. január 02., hétfő 14:31
  Szerencsére sok átlag magyar ember megteheti, hogy Tenerifén, vagy máshol töltse a vakációt.Tízezrek töltik ilyenkor valahol külföldön. Én magam is, egyáltalán nem irigyelhető alacsony jövedelmű ember létemre, az október nagy részét Cipruson töltöttem, igaz nem a nagy családdal, csak a feleségemmel kettesben. A családi nyaralást nem bírta volna el a büdzsém, de középosztálybeli honfitársaimnak simán. Attól felfelé, már nem is beszélek.
 2. 3 szegedi789
  szegedi789
  2017. január 02., hétfő 13:41
  elb...ott költségvetések, a növekedés felélése, "kozmetikázott" hiányszámok ... hát, igen, gyurcsányferenc, mint egykori miniszterelnök a "fontos", illetve tevékenysége, méltó az utókor "hálájára" ... de hogy gyurcsányferenc mint gyurcsányferenc hol gyurcsányferencezik éppen ... hááááááááát ...


 3. 2
  Steve Bone
  2017. január 02., hétfő 13:08
  Elmegy a Bors a picsaba meg ti is! Wizz 26ezerert repul oda. Ez az egesz it kevesebbe kerult 800.000Ft-nal. Nehogy mar erre kelljen csorogni bazz!
 4. 1 Cheyenne
  Cheyenne
  2017. január 02., hétfő 13:05
  Nincs mese na!!! Aki szociálisan érzékeny, az Tenerifén is érzékeny. Meg kell a szívnek szakadni. Minden miskolci panel könnybe borul ekkora hitelességtől.

  A DK pont Ennyire hiteles párt! Halleluja!!!

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk