Szüret extra: Fletó, a puritán

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 02., 12:53
kommentek
44
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ilyen az, amikor egy milliárdos politikus a nép egyszerű gyermekét játssza.

„Nem egy be­havazott hegytetőn vagy egy ódon, romantikus európai városban töltötte a karácsonyt Gyurcsány Ferenc. A volt kormányfő hat családtagjával együtt a napsütötte Tenerife szigetén, a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetek egyik tagján ünnepelt. (...)

A család a közös utazásokon már évek óta nem hotelekben száll meg, hanem az egyik közkedvelt internetes szálláskereső oldalon, az Airbnb-n foglal bérelhető házat vagy lakást. Ez a szolgáltatás azért is népszerű, mert az utazók sokat spórolhatnak vele, hiszen nem hivatalos szállásadók, hanem hétköznapi emberek adják ki a lakásukat, szobáikat.

– Volt egy nyári konyhám külön a háztól, ott főztem egész héten a családra, csak egyszer-kétszer voltunk étteremben. Sok tengeri ételt készítettem – tette hozzá a DK elnöke.”

Bors

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 02., 12:53
kommentek
44
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  Cheyenne
  2017. január 02., hétfő 13:05
  Nincs mese na!!! Aki szociálisan érzékeny, az Tenerifén is érzékeny. Meg kell a szívnek szakadni. Minden miskolci panel könnybe borul ekkora hitelességtől.

  A DK pont Ennyire hiteles párt! Halleluja!!!
 2. 2
  Steve Bone
  2017. január 02., hétfő 13:08
  Elmegy a Bors a picsaba meg ti is! Wizz 26ezerert repul oda. Ez az egesz it kevesebbe kerult 800.000Ft-nal. Nehogy mar erre kelljen csorogni bazz!
 3. 3
  szegedi789
  2017. január 02., hétfő 13:41
  elb...ott költségvetések, a növekedés felélése, "kozmetikázott" hiányszámok ... hát, igen, gyurcsányferenc, mint egykori miniszterelnök a "fontos", illetve tevékenysége, méltó az utókor "hálájára" ... de hogy gyurcsányferenc mint gyurcsányferenc hol gyurcsányferencezik éppen ... hááááááááát ...


 4. 4
  Imre Regős
  2017. január 02., hétfő 14:31
  Szerencsére sok átlag magyar ember megteheti, hogy Tenerifén, vagy máshol töltse a vakációt.Tízezrek töltik ilyenkor valahol külföldön. Én magam is, egyáltalán nem irigyelhető alacsony jövedelmű ember létemre, az október nagy részét Cipruson töltöttem, igaz nem a nagy családdal, csak a feleségemmel kettesben. A családi nyaralást nem bírta volna el a büdzsém, de középosztálybeli honfitársaimnak simán. Attól felfelé, már nem is beszélek.
 5. 5
  Homoki Zsolt
  2017. január 02., hétfő 14:32
  Pontosan miért is érdekes ez?
 6. 6
  yoyo
  2017. január 02., hétfő 14:52
  velem tegnap ez a kép jött szembe, ha jól látom, a menü itt is mindenféle tengeri herkentyű:

  https://goo.gl/V8Ouyx
 7. 7
  Cyrano
  2017. január 02., hétfő 15:18
  Rohadt izgalamas hír.
  Majd akkor szóljatok, nyuszafülek, ha az én pénzemből utazik.
  Bírom az álszenteket. :(
  Itthon is el lehet költeni ennyit egy hetes luxusszállóban, és érdekes módon mind tömve volt.
 8. 8
  Cyrano
  2017. január 02., hétfő 15:21
  Orbán dolgozószobájából (azt pedig mi fizetjük) a fél ország nyaralhatna Tenerifén.
 9. 9
  Cyrano
  2017. január 02., hétfő 15:25
  Wazze szegedi, mire lett elbacva az a költségvetés?
  Közalkalmazotti bérekre, nyugdíjra, iskolára, útépítésre (720 km-t építettek, pedig nem volt eu-s támogatás az elején. Most 84 km épült ugyanannyi idő alatt. Tudod, hány beruházás jött volna ennyi idő alatt, utak nélkül? Nulla. )
  De mindegy is: Gyurcsány a saját pénzéből utazik, nem 2,5 milliót költ Londonban 2 éjszakára a te pénzedből (hogy csak egy példát mondjak).
 10. 10
  Cheyenne
  2017. január 02., hétfő 15:42
  DK-rajongóknak hírmagyarázat:

  A bűbáj nem a tenerifei nyaralás tényén van. Édesfaszomat se érdekelné hol karácsonyozott a Gyurcsányfemili. De nem bírták ki, hát megíratták: mi kérem bár megtehetnénk az egyszerű (sic!) emberek lakását béreljük Tenerifén, mert Fletó a nyári konyhában is érezni szeretné főzés közben az egyszerű emberek közelségét a tenger gyümölcsei között. Fletó egzotikus szociális érzékenysége volt az üzenet: mint igazságos Mátyás király, ujjbegyét Tenerifén is az egyszerű (sic!) emberek pulzusán tartja..

  És a derék DK-s szavazó értetlenül áll a cikizés előtt, akár a jó fidesznyik Rogántoncsi helikopterezésekor.

  A DK-s rajongó egyszerűsége nemzeti egységbe forr az egyszerű fidesznyik rajongó értetlenségével. Így lesz eme hír az egyszerűség nagy metafizikai nemzeti ünnepe.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk