Szüret extra: Pataky Attila és a rendet rakó végtelen igazság

  • narancs.hu
  • 2014. október 30.

Fekete Lyuk

Pataky Attilát biztosan nem utasították ki az Egyesült Államokból, pedig Miamiban is idegen hatalmak képviselőivel konzultált. Hogy aztán elmondhassa a Blikknek.

Miamiban egy kávéház teraszán két űrlénnyel találkozhattam, akik itt vannak, itt élnek, léteznek ebben a formában, ahogy én találkozhattam velük, és az egy elképesztő, fantasztikus élmény volt számomra. Nagyon sok mindenben megerősítést kaptam, kérdezhettem, és ez nagyon nagy dolog. Természetesen fejben kommunikáltunk, ahogy illik. Kérdezhettem, és azokra a dolgokra, amiket én örökérvényűnek gondoltam, vagy szeretném gondolni, azokra megerősítést kaptam, hogy az bizony úgy van. Az univerzum váltópénze a szeretet, és a vonzás törvénye működik. És a karma végtelen igazsága rendet rak örökre – mesélte Pataky Attila

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?