Kishantoson kipróbált módszerrel estek neki a felcsúti juhász földjének

  • narancs.hu
  • 2014. július 7.

Hírnarancs

Ma megtanultuk, hogy Felcsút környékén van következménye a dolgoknak. De Hoppál sem álcivilezhet. Vérdíj és még Habony lángoló szaunája ennek a forró hétfő legforróbb híreiben.

Még hogy következmény nélküli országban élnénk? Ugyan már, emberek! Hát nézzék csak meg a felcsúti juhász, Váradi András minapi esetét is. A fickó vasárnap úgy dönt, hogy polgármesterjelöltként beszáll az őszi választásokon a Felcsúttal szomszédos Alcsútdobozon, erre hétfőn már ott tart, hogy a földjét valaki ledózerolta. Nincs összefüggés? Vagy van? Az Együtt–PM utóbbira szavaz, szerintük a gazda kára 100 ezer forint, és ismeretlen tettes ellen tesznek is feljelentést. Néznék egyet, ha a rendőrség megtalálná a tettest, de úgy legyen!

Hoppál Péter mellélőtt. A kormány frissen kinevezett oktatási minisztere tavaly augusztus 17-én a Fidesz szóvivőjeként egy sajtótájékoztatón – talán a CÖF-re gondolt, amikor egyebek mellett – azt állította: a Helsinki Bizottság is egyike az amerikai pénzen kitartott „álcivil” szervezeteknek, amelyek megrendelésre járatják le az országot és a kormányt. A Fővárosi Törvényszék a hétfőn kihirdetett nem jogerős ítéletben azt mondta ki, hogy a Fidesz és Hoppál Péter volt szóvivő megsértette a Magyar Helsinki Bizottság jó hírnévhez való jogát. Hoppálnak és a Fidesznek bocsánatot kell kérniük, ha jogerős lesz az ítélet.

Juhász Péter tovább veri a vasat az V. kerületben, régi cimborája, Rogán Antal földjén. Ma a Habonnyal dúsított ingatlant vette elő – tudják, Szerb u. 9. Mi írtunk róla először. Ma Juhász azt közölte, hogy az Együtt–PM szerint azért hagynak üresen egy értékes foghíjtelket az V. kerületben, hogy a szomszédos ház luxuslakásának kivételezett lakói – köztük Habony Árpád tanácsadó és Rogán Antal utódjelöltje – behajthassanak a teremgarázsba. Juhász Péter szerint „Rogán az új Hunvald”. Az önkormányzat úgy reagált: a Habony lakásában esett tűzkárért nem az adófizetők, hanem a biztosító fizetett, Juhász Péter pedig hazudik. Mint írták, a Szerb utcai épület teremgarázsát bejárat nélkül építették, ezen kellett valahogy segíteni. További részletek itt.

Gyurcsányt hátba verte egy nő – már keresi az ügyészség fotóval!

Vérdíj, Pride, biztonsági őr! Nem, nem, ez nem valami elbutult zombihorror, hanem a magyar valóság. Ugyanis az egyik szélsőjobboldali portál közzétette azoknak a biztonsági őröknek a képét, akik a szombati Pride-on leszedték az egyik kamionra ugró férfit – írta az Index. Egyikük fejére vérdíjat tűztek ki, százezer forintot. Hahó, rendőrök!

Bokros Lajos főpolgármester lenne! Pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom (MoMa) indulni akar az őszi önkormányzati választáson, és Budapesten Bokros Lajost indítják főpolgármester-jelöltként – közölte a párt hétfőn a távirati irodával. Sok esélyük lesz nyilván, az ajánlásnál azért jobban kéne igyekezni, mint az EP-voksolás idején.

Messi megint nem fogott kezet egy kissráccal. Direkt csinálja? Vagy lámpaláz?

Gyász: 88 éves korában elhunyt Alfredo di Stéfano, a Real Madrid legendás játékosa és jelenlegi tiszteletbeli elnöke. Az argentin születésű, kétszeres aranylabdás futballsztár, Puskás Ferenc játékostársa két nappal ezelőtt szenvedett szívrohamot, azóta kórházban ápolták. További részletek, videóval itt.

Figyelmébe ajánljuk