Szüret 2021/48.

  • Narancs
  • 2021. december 1.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi. 

Most azért képzelje azt el, hogy az év tíz, tíz és fél, tizenegy hónapja alatt a rendőreink meg a katonáink megállítottak 100 ezer embert. Azt nem úgy kell érteni, hogy jelentkeztek és kopogtattak, hogy szeretnének bejönni, hanem úgy kell elképzelni, hogy ezek mind be akartak gyakorlatilag törni Magyarországra.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában

 

Az Agrárminisztérium határozott álláspontja, hogy a gazdálkodók és a magyar családok érdekében minden lehetséges eszközt be kell vetni a biztonságos hazai műtrágyaellátás kapcsán. Bige László zsarolásának nem engedünk, meg fogjuk védeni a magyar gazdákat és a magyar fogyasztókat!

Híradó.hu

 

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ellenzi a gyerekek oltását, pedig Orbán Viktor már áprilisban jelezte: nekik kötelezővé teheti a kormány. Felháborító, hogy már most is megkülönböztetik a gyerekeket, diákokat aszerint, hogy be vannak-e oltva vagy sem, és kérdés, mi lesz még ennek a vége…

Dúró Dóra közleményéből

 

Hihetetlen nagy energiaválság feszíti Európát és ezt szeretnék Magyarországra is „behúzni” Márki-Zay Péterék, hiszen a „hihetetlen magas rezsiszámláktól” kizárólag a rezsicsökkentés védte meg a magyar családokat – mondta a Fidesz alelnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. (…) A kormánypárti politikus kifejtette, a baloldali miniszterelnök-jelölt úgy szeretné hitelessé tenni a mondandóját, hogy elkezdi gyalázni, gúnyolni, pocskondiázni azokat, akik nem értenek vele egyet, vagyis a magyarok nagy többségét. Szerintem ez megengedhetetlen – jelentette ki Németh Szilárd.

Fidesz.hu

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk