Öt párt indítja Horváth Jácintot Nagykanizsán

  • narancs.hu
  • 2024. március 27.

Lokál

A DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Jobbik is beállt a polgármesterjelölt mögé.

Horváth Jácintot indítja a Demokratikus Koalíció, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Jobbik közös polgármesterjelöltként Nagykanizsán az idei önkormányzati választáson.

Ezt Dobrev Klára árnyék-miniszterenök, a DK EP-képviselője, Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke, Berta Krisztián, a Jobbik nagykanizsai képviselője, Deli Tamás Győző, a Momentum megyei képviselője és Szendefy Mária, az LMP nagykanizsai politikusa jelentette be szerdán

​​​​Dobrev azt mondta, Horváth Jácint tíz éve szolgálja a nagykanizsai embereket önkormányzati képviselőként, és ez idő alatt eredményesen lépett fel a fideszes városvezetés kifogásolható ügyeiben.

Az ellenzéki polgármesterjelölt nem „a jól mutató, csillogó-villogó prezstízsberuházások” híve, elsősorban munkahelyekkel szeretné segíteni a nagykanizsaiakat. Dobrev Klára azt mondta, a kormányváltás után „a szociáldemokrata kormány kiemelt célja lesz Nagykanizsán is támogatni az ipari beruházásokat, továbbá a közút- és infrastruktúra-fejlesztéseket”. 

Az öt párt Horváthban látja a garanciát arra, hogy a céljaik megvalósulnak a 43 ezres Zala megyei városban, amelynek most Balogh László (Fidesz–KDNP) a polgármestere. 

A címlapfotó forrása Horváth Jácint Facebook-oldala

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?