Vasúti szerelvénnyel ütközött egy teherautó a kaposvári cukorgyár területén

  • Narancs.hu/MTI
  • 2023. február 28.

Lokál

Egy ember életét vesztette.

Egy ember életét vesztette, miután teherautó vasúti szerelvénnyel ütközött a Magyar Cukor Zrt. telephelyén Kaposváron – tájékoztatta a cég kedden az MTI-t.

Mint írták, az eset még múlt péntek kora reggel, jelzett vasúti átjáróban, a vasúti szerelvény tolatása közben történt. Az ütközés miatt súlyosan megsérült tolatásvezető a gondos kórházi ápolás ellenére szombaton elhunyt.

A közlekedési baleset érintettjei a Magyar Cukor Zrt.-nek szolgáltatást végző vállalkozások munkatársai. A cég hangsúlyozta, a hatóságok megkezdték az eset körülményeinek vizsgálatát, annak lezárásáig a társaság további nyilatkozatot nem kíván tenni.

A Magyar Cukor Zrt. részvétét fejezi ki az elhunyt hozzátartozóinak – olvasható a közleményben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk