A napsütötte Los Angelesben tucatnyi sztárral forog Tarantino új filmje

  • G. M.
  • 2018. július 26.

Mikrofilm

Leginkább a Ponyvaregényhez hasonlítható.

Quentin Tarantino néhány hónapja arról beszélt, hogy a készülő filmje, a Once Upon a Time in Hollywood leginkább a Ponyvaregényhez hasonlítható. Ez persze lehetett a szokásos rendezői önmenedzselés jele is, ám nagyon úgy tűnik, hogy Tarantino tényleg élete eddigi legkomolyabb darabján dolgozik, ami akár a kultikus filmjéhez is felérhet. Ezt erősíti, hogy elmondása szerint öt évig dolgozott a forgatókönyvön, amit Leonardo DiCaprio az egyik legcsodálatosabbnak nevezett az általa olvasottak közül.

Bár a Once Upon a Time in Hollywood csak egy év múlva, jövő augusztusban kerül a mozikba, már most annyit beszélnek róla, mintha csak az őszi mozis szezon legfontosabb bemutatójáról volna szó.

  • Kezdődött az egész azzal, hogy kiderült, a film érinteni fogja a Charles Manson és követői által kitervelt gyilkosságokat, és bár a cselekmény nem ekörül forog, a Once Upon a Time in Hollywoodban megjelenik Sharon Tate is, akit brutális kegyetlenséggel öltek meg a Manson-szekta tagjai.
  • Majd arról érkeztek a hírek, hogy milyen sztárparádé várható a filmben, melyben szerepel Brad Pitt, Kurt Russell, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Tim Roth, Dakota Fanning, Al Pacino, ők pedig mind a hatvanas évek Hollywoodjának filmes világát elevenítik meg.
  • Most pedig megérkeztek az első képek és videók a forgatásról, és hát, mondjuk ki nyugodtan, Brad Pitt és Leonardo DiCaprio remekül fest az ötven évvel ezelőtti göncökben.
  • "Once Upon a Time in Hollywood" set

    Filmed horizontally with a potato.

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

Figyelmébe ajánljuk