Ki rugdossa az ajtót? – Az adatgyűjtés smasszerei

  • narancsblog
  • 2013. március 26.

Narancsblog

Szerénységre int Kocsis Máté, majd egy mondaton belül három hazug állítást tesz.

„Kicsit szerényebben, a magyar emberek világossá tették párszor, hogy ebből az agresszív ajtóberugdosós, ablakbetörős, adatgyűjtős politikából nem kérnek" – üzente a híresen szerény Kocsis Máté Bajnai Gordonnak, miután a Haza és Haladás közleményben rögzítette, hogy Péterfalvi Attila nem találta jogsértőnek az adatgyűjtési és adatkezelési módszereiket, csupán pontosításokat kért, illetve azt, hogy ne vigyék külföldre a támogatók adatait.

Vegyük ezt akkor sorba!

Az ajtót nem az Együtt 2014 rugdossa be, hanem a Fidesz, miután Péterfalvi a múlt héten kimondta, hogy adatvédelmi szempontból nem elfogadható aláírásokat lakásokban gyűjteni. A Fidesz mégsem tágít az ajtórugdosástól: menten törvénymódosítást kezdeményeztek, melyet ma már el is fogadtak, innentől jogszerű az otthonokban való adatgyűjtés.

Az ablakot nem a székházfoglalók törték be, ám mégis vállalták a költségek megtérítését.

Az adatgyűjtős politika nagymesterének pedig Kubatov Gábor a neve, miként a Fradi elnökének. A Fradi alelnökének pedig Kocsis Máté.


Figyelmébe ajánljuk

Szélessávú internet növényeknek Siófok-Törekiben

A Digi Kft. megbízásából szélessávú internetezésre és televíziós szolgáltatások igénybevételére alkalmas optikai kábelt fektetnek a városrész egy balatoni panorámás hegyi utcájában. A kábel külterületen, ahol elvileg csak mezőgazdasági célú építmények állhatnak, a Digi tulajdonosa, a 4iG két felsővezetője, Jászai Gellért és Linczényi Aladin telkéhez vezet. Hivatalosan mindkét telken „mezőgazdasági” épület áll. A szőlő, az uborka, a fű vagy a tök netfüggő?