Dajcstomi levelesládájából, csak felnőtteknek!

Publicisztika

Finansöl Tájmsz, Iroda, London Szerkesztő-baromarc! Nem írom, hogy tisztelt, inkább hogy ki a fasznak képzeled magad, geci, azt írom. A ragyás komcsi kurvaanyjukat, lecsukjuk, a tetves faszra leláncoljuk mindet, na ezt viszont direkt írom ilyen viccesen.
{k20113207;b}

Finansöl Tájmsz,

Iroda, London

Szerkesztő-baromarc!

Nem írom, hogy tisztelt, inkább hogy ki a fasznak képzeled magad, geci, azt írom. A ragyás komcsi kurvaanyjukat, lecsukjuk, a tetves faszra leláncoljuk mindet, na ezt viszont direkt írom ilyen viccesen. Ott fognak ülni a löttyedt, ráncos valagukon, a szarfoltos priccsen. Te meg azt kérdezzed meg magadtól, nagyon csöndesen, hogy akarsz-e te is egy cellában ülni velük, kis barátom, mielőtt olyanokat írogatsz, hogy nincs jogunk lecsukni őket, vagy ne csukjuk le őket, vagy mi a jó édes anyádat írtál a faszkalap újságodba.

Van neked, te tudatlan, senki barom, fogalmad bármiről, hogy a magyar nép mire szavazott? El tudsz te kétharmadig számolni? Másrészt meg ki mondta, hogy lecsukjuk őket? Ezt melyik kuplerájban hallottad? Azt mondtuk, hogy nézzük meg, hogy le tudjuk-e. Ha le tudjuk, jogállamilag, jó, ha nem tudjuk, majd meglátjuk, ezt mondtuk. Vágod a különbséget, csótány? Fel tudod fogni, vagy rajzoljam le?

A hangütésem egyébként azért ilyen vicces és fiatalos, mert a fiatalok ilyeneket mondanak viccesen, hogy pölö gyömöszöld nagyanyádba a ravatalon, vagy hogy fasz, vagy pina, ha hótra bekúrnak, hogy rakjam a szalonnájukba. Ezt mondjuk nem mondják, ezt én mondom, miközben csorog a könnyem a röhögéstől, de ilyeneket mondanak, ahogy a húgycsövön kifér. De ez mellékszál. A lényeg, hogy te, szerkesztő-geci, anyádra írogassál olyanokat lemoshatatlan tintaceruzával, hogy a magyar kormány így vagy úgy, mikor a leghalványabb, mondom még egyszer, a leghalványabb fingod sincsen arról, hogy... Mindegy, hosszú, és amúgy se értenéd, mert hülye vagy, mint a seggem. Egyébként, szerinted, most őszintén, ki a falhoz vert lófaszt érdekel, hogy mit írogatsz? Amikor a komcsikról kellett volna, akkor mit írtál? Megírtad, hogy kilőtték a szemet? Hogy saját, még egyszer mondom, hogy elhatoljon az agyadig, ha lenne agyad, saját apjukat-anyjukat agyonverték, hogy elmehessenek az árvák vacsorájára? És erről papír van? Basztál megírni. Most ugatsz csak te is, oszt csodálkozol, hogy ki figyel oda rád. Megmondom: az öregapám fasza, az se.

Mindegy, írogassál csak. De ne nagyon mutatkozzál itten, mert hogy esetleg több szemed lesz, mint fogad a visszafelé becsekkoláskor, az is kurva hétszentség.

Figyelmébe ajánljuk