Janisch Attila: Rövid üzenet a hivatalára méltatlanná vált miniszterelnöknek

szerző
Janisch Attila
publikálva
2017. ápr. 10., 14:50
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Akik most ellened tüntetnek, nem a te gyűlölködő beszédeiddel mozgósított fociultrákhoz hasonlók.

Orbán, most kaptál egy kis ízelítőt abból, hogy így is véget érhet a velejéig rothadt és hazug diktatúrád. Mindezt te rántottad magadra az aljasságaiddal és a gátlástalanságoddal! S ne feledd, hogy akik most ellened tüntetnek az utcákon, akik azt akarják, hogy takarodj végre a hatalomból, azok nem a te gyűlölködő beszédeiddel mozgósított fociultrákhoz hasonlók, akik néhány éve még a tévészékházat is felgyújtották érted. Ezek kulturált, művelt fiatalok, akiknek elegük lett abból, hogy egy olyan hazug ember terrorizálja őket, aki a „ruszkik, haza!” jelmondattal jutott a hatalomba, és aki most azon „dolgozik”, hogy még aljasabb és mocskosabb „ruszkikat” szabadítson a saját népére!

Mi ez, ha nem hazaárulás?!

Te a nemzettel azonosítod magadat, de már rég nem vagy méltó arra, hogy bármilyen fórumon képviselhesd ezt a nemzetet! Bukásod törvényszerű, ahogy minden önkényúré, minden diktátoré az!

Most egy nemzet kezdett konzultálni rólad. Érthető módon a legkevésbé sem úgy, ahogyan azt te szerveznéd a saját elbutított híveid körében! Ezt a vonulást nem a te bérenceid szervezték a te gyűlölködésed nevében, mint a „békemeneteket”. Aki ma békét akar, az a demokrácia békéjét és rendjét akarja.

2002 óta folytatsz illiberális háborút a saját néped ellen. Ha tovább háborúzol, ha aláíratod a tudás, az oktatás elleni törvényedet, ha tovább pusztítasz és rombolsz, láthatod majd a következményeket is! S bár a következményekre rászolgáltál, ne hívd ki a sorsodat magad ellen, mert az sem neked, sem az ellened tüntetőknek nem lenne jó.

szerző
Janisch Attila
publikálva
2017. ápr. 10., 14:50
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  rworse
  2017. április 10., hétfő 20:32
  Orbán sose volt méltó a hivatalára, és már nagyon sokszor elvesztette azt, ami sose volt.
 2. 3
  harcolj
  2017. április 10., hétfő 19:59
  Sanyarú látni Orbánt amint emberi (sic!) mivolta testileg és szellemileg is szétesik, egyre paranoiásabb viselkedése meghökkenti a még épebb elméjű párttársait, a rezsiszilárdfélék pedig egyre inkább tobzódnak hülyeségeikben. Ha valaki nem tudta történelmi ismeretei alapján elképzelni, hogyan épül ki egy őrült diktatúra, hát most nagyra nyithatja a szemét.
 3. 2
  Hóvarjú
  2017. április 10., hétfő 16:53
  Orbán politikai létmódja a permanens harc, háború, annak pedig áldozatai szoktak lenni. Most épp nyílt színen döfte hátba Magyarország legkiválóbb egyetemét. Valszeg a CEU rablógyilkosság áldozata is, de ez most mellékszál, a lényeg, hogy min.elnökünk a sok politikai közhely közül egyet mintha elfelejtett volna, azt amelyik a kardról, meg a kard általi halálról szól.
 4. 1
  yoyo
  2017. április 10., hétfő 15:35
  Sajnos "a hivatalára méltatlanná vált" cimke nagyon rossz.
  Demokráciában van jelentése, egy a demokrácia külsőségei közt működő autoriter rendszerben csak egy szólam.

  Ahogy Orbán nem méltó vagy méltatlan, hanem egyszerűen van, és ehhez senkinek semmi köze, ugyanennyi közjogi méltósága van Ádernek, azaz annyi, mint egy doboz kutyatápnak.

  Engem ezért sért a "ne írj alá, János" kórus. Ezektől az emberektől én semmit nem várok.
  Azt se, hogy lemondjanak, vagy hogy hirtelen jó útra térjenek, és demokrataként kezdjenek el működni.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

„Veszélyes precedens”
Interjú Sarkadi Balázs akadémikussal
Hol tart a vizsgálat?
Trump és Oroszország
Interjúk
Wim Wenders, Rutkai Bori, Ziggy Marley
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

Kis-magyarország

még több Kis-Magyarország...

Politika

még több Politika...

Narancs

Blog

még több cikk