Ausztrália–Magyarország 3:13
Download.jpeg

Ausztrália–Magyarország 3:13

  • narancs.hu
  • 2017. július 17.

Sport

Bemutatkozott a magyar férfi vízilabda-válogatott.

Első meccsét játszotta komoly világversenyen Märcz Tamás szövetségi kapitány csapata, telt ház előtt. Kicsit lassan indult be a csapat, az első negyedben Ausztrália szerzett vezetést, az első magyar gólra pedig a 7. percig kellett várni. Az első negyed 1:1-gyel ért véget, a félidőre pedig már 2:5-re vezetett a magyar válogatott.

false

 

Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd

Ehhez nagy szükség volt Nagy Viktor elképesztő védéseire és Varga Dénes magabiztos góljaira. A nagyszünet után pedig már nem adta ki kezéből a meccset a csapat. Az utolsó játékrész előtt már 3:7 volt az eredmény, a vége pedig egy több mint magabiztos 3:13 lett. Az utolsó negyedben gólt sem kapó Nagy és a hatgólos Varga mellett az egész csapat kiemelkedő teljesítményt nyújtott, összesen hat játékos szerzett gólt.

A csapat szerda este 20.10-től Olaszország ellen folytatja, az már egy lényegesen nehezebb meccs lesz. Holnap a női válogatott Franciaország ellen játszik.

false

 

Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?