Szexleaks – Na, melyik politikus fizetett 160 ezret a gyönyörért?

  • narancs.hu
  • 2015. október 5.

Szex

Pornószínésznők, modellek, sztárjelöltek, rendőrségi nyomozás és persze futni hagyott politikusok. Édes élet képviselő uraknak Budapesten.

Fővárosi luxusprostituált-hálózatot tárt fel néhány éve a rendőrség. Az ügy politikai érintettjeit „futni hagyták”, míg az ügy egyéb szereplőire szerfelett kíváncsi volt a hatóság.

Az eset azon túl, hogy a belváros közepén zajlott, azért is pikáns, mert politikusok is érintettek benne. Kétezer-ötszáz oldalnyi nyomozati anyagot szerzett meg a Direkt36, amelyből kiderül, hogy a rendőrség – míg az átlag kuncsaftoknak nagyon alaposan utánanézett – gyakorlatilag negligálta a politikai vonalat. Magyarul simán békén hagyták a szexért fizető politikusokat.

„Reggel 6 óráig tartott a parlamenti ülésnap 2011. június 15-én, de volt egy képviselő, aki biztosan hiányzott legalább másfél órát a hajnali munkából. Ő közben egy prostituálttal közösült egy hotelben alig 10 perc sétára a Parlamenttől. 160 ezer forintot fizetett az együttlétért, de másnap délelőtt csalódottan panaszkodott a barátjának, aki szerezte neki a prostituáltat. Nem tetszett neki a nő, azon pedig fel is háborodott, hogy miután az első menet túl gyorsra sikerült, a prostituált plusz pénzt kért a másodikért.” Ilyen részletes leírásokat tartalmaz az anyag, ami a Direkt36 kezébe került, amely az eddig feltárt egyik legnagyobb, gazdag magyarokat és külföldieket kiszolgáló állítólagos prostitúciós hálózat ügye lenne.

Ki jön a házamba?

Lenne, csakhogy ott van az a híres politikai szál, a befolyással bíró hatalmasok köre, akiket még a rendőrség sem mert vagy nem akart megpiszkálni, nehogy kiderüljön: magát tisztességesnek, hithűnek és egyéb nemes tulajdonságokkal rendelkező férfinak mondó, az adónkból fizetést húzó választott képviselőink némelyike nem otthon keresi b. hitvese társaságában a gyönyört, hanem házon kívüli szolgáltatásokat vesz igénybe.

Az ügy főszereplője R. Lajos szépségverseny-szervező, akit az ügyészség kerítéssel és kitartottsággal vádol. Bár a férfi tagadja, hogy bűncselekményt követett volna el, azt a nyomozás során azért elismerte, hogy valóban bemutatott barátainak és ismerőseinek dekoratív lányokat.

A nyomozati anyag szerint a lányok között voltak modellek, szépségverseny-résztvevők és pornószínészek, a kuncsaftok között pedig politikusok is. Az ágas-bogas, részletesen feltárt sztoriban érintett még V. kerületi exképviselő, hoteltulajdonos és egyéb érdekes figurák. A Szexleaks néven futó anyag következő részében azt mutatják majd be, hogyan zajlott a nyomozás, és hogy a büntetőügy főszereplőjének milyen hatósági kapcsolatai voltak.

Figyelmébe ajánljuk